Søg
Filter
Bookmark
300 af 335

Kikkoman karamelmuffins

Tilberedningstid: 45 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1186 kJ / 283 kcal

Ingredienser for 12 portioner

  • 100 g karamelbolsjer
  • 275 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 120 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 200 g yoghurt naturel
  • 4 spsk.
  • hhv. 50 g hvid og mørk chokolade 

Forberedelse

Hak bolsjerne groft. Bland mel, bagepulver, natron og sukker sammen. Rør smør og æg sammen, og rør yoghurten og sojasaucen i. Bland det hele sammen med melblandingen og bolsjerne. Sæt papirforme i en muffinform med 12 huller, fordel dejen i formene, og bag i ca. 20-25 minutter ved 180 °C (gasovn: trin 3, varmluftsovn: 160 °C), til kagerne er flot gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Smelt den hvide og den mørke chokolade hver for sig, og pynt kagerne med lette striber. Lad chokoladen stivne let, før de serveres. 

Ingredienser for 12 portioner

  • 100 g karamelbolsjer
  • 275 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 120 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 200 g yoghurt naturel
  • 4 spsk.
  • hhv. 50 g hvid og mørk chokolade