Søg
Filter
Bookmark
107 af 330

Kikærtebøffer

Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Hovedretter
Naturligt brygget økologisk sojasauce
Vegetarisk
Tilberedningstid: 30 min.
Marineringstid: 8 time
Brændværdi (pr. Portion): 1136 kJ / 272 kcal

Ingredienser for 6 portioner

  • 300 g kikærter
  • 2 spsk. vand
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1/3 tsk. natron
  • 2-4 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 1 tsk. spidskommen
  • Sort peber
  • Olivenolie

Forberedelse

Kikærter udblødes i vand i 8 timer. De udblødte kikærter blendes og røres sammen med vand, æg, presset hvidløg, mel blandet med bagepulver og natron, sojasauce og krydderier. Opvarm olie i en stegepande og form bøffer med en ske, som steges i et par minutter på hver side til de er gyldenbrune.

Server med en sauce rørt af fx yoghurt naturel og krydderurter.

Tip: Kikærter fra dåse kan bruges i stedet for at udbløde kikærter.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 6 portioner

  • 300 g kikærter
  • 2 spsk. vand
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. mel
  • ½ tsk. bagepulver
  • 1/3 tsk. natron
  • 2-4 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 1 tsk. spidskommen
  • Sort peber
  • Olivenolie