Kartoffel-grøntsagskroketter
Søg
Filter
Kartoffel-grøntsagskroketter
Bookmark
101 af 150

Kartoffel-grøntsagskroketter

Kartoffel-grøntsagskroketter
Samlet tid 55 min.
Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1750 kJ / 418 kcal
Fedt: 24.6 g
Protein: 7.2 g
Kulhydrat: 40.9 g

Ingredienser for 10 portion(er)

Til saucen:

Til kroketterne:

  • 80 g gulerødder, skåret i fine tern
  • 100 g broccoli, finthakket
  • 75 g rød peberfrugt, skåret i fine tern
  • 10 g hvidløg, finthakket
  • 3 spsk. mel
  • 40 g æggeblomme, flydende
  • 2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 tsk. sort peber, stødt
  • 600 g kartoffelmos, færdiglavet og helt afkølet

Til panering:

Forberedelse

  1. Sauce: Rør alle ingredienserne sammen.
  2. Kroketter: Blancher gulerødder, broccoli og peberfrugt i kogende vand i ca. 1 minut, og lad det hele dryppe godt af. Rør de blancherede grøntsager, hvidløg, mel, æggeblomme, sojasauce og peber godt ud i den færdige kartoffelmos, og stil blandingen på køl i ca. 1 time.
  3. Panering: Pisk æggene sammen med sojasaucen. Form kartoffel-grøntsagsblandingen til fingertykke kroketter, som først vendes i mel, derefter i ægge-sojasauceblandingen og til sidst i rasp og friteres i en frituregryde i ca. 4 minutter, til de er gyldne.
  4. Anret kartoffel-grøntsagskroketterne på tallerkener sammen med saucen, og pynt efter ønske med limebåde inden servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 55 min.
Tilberedningstid: 55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1750 kJ / 418 kcal
Fedt: 24.6 g
Protein: 7.2 g
Kulhydrat: 40.9 g

Ingredienser for 10 portion(er)

Til saucen:

Til kroketterne:

  • 80 g gulerødder, skåret i fine tern
  • 100 g broccoli, finthakket
  • 75 g rød peberfrugt, skåret i fine tern
  • 10 g hvidløg, finthakket
  • 3 spsk. mel
  • 40 g æggeblomme, flydende
  • 2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 tsk. sort peber, stødt
  • 600 g kartoffelmos, færdiglavet og helt afkølet

Til panering: