Kara age – kyllingestykker marineret i sojasauce
Søg
Filter
Bookmark
173 af 298

Kara age – kyllingestykker marineret i sojasauce

Tilberedningstid: 20 min.
Marineringstid: 25 min.
Brændværdi (pr. Portion): 1943 kJ / 464 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 500 g kyllingelår (uden ben)
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 30 ml hvidvin (halvsød)
  • 1 æggehvide
  • lidt kartoffelmel
  • fritureolie
  • ¼ bundt frisk persille
  • 1 citron

Forberedelse

Kyllingelårene skæres i ca. 3 cm store tern og lægges i en frysepose sammen med ingefær, naturligt brygget sojasauce og hvidvin. Bland indholdet godt ved at vende posen, og lad kyllingen trække i posen i ca. 20-30 minutter. Tag derefter kødet ud af posen, og dup det med et stykke køkkenrulle. Bland kødet i en skål med den let piskede æggehvide, og vend det derefter i kartoffelmel. Varm olien op på en pande (170-180 °C), og steg kyllingestykkerne i olien i ca. 3-4 minutter, til de er sprøde. Læg de færdige kyllingestykker på en tallerken, og pynt med persille og citron. Efter ønske kan der dryppes lidt frisk citronsaft på kødet inden servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 500 g kyllingelår (uden ben)
  • 1 tsk. revet ingefær
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce 
  • 30 ml hvidvin (halvsød)
  • 1 æggehvide
  • lidt kartoffelmel
  • fritureolie
  • ¼ bundt frisk persille
  • 1 citron