Kammuslinger med rødbede-mozzarella-carpaccio
Søg
Filter
Kammuslinger med rødbede-mozzarella-carpaccio
Bookmark
307 af 411

Kammuslinger med rødbede-mozzarella-carpaccio

Kammuslinger med rødbede-mozzarella-carpaccio
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1488 kJ / 355 kcal
Fedt: 22.9 g
Protein: 19.7 g
Kulhydrat: 16.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

  1. Skyl kammuslingerne, dup dem tørre, og marinér dem i 2 spsk. Teriyaki marinade. Saucen giver kammuslingerne en smuk glans og en lækker karamelbrun farve, når de steges.
  2. Lad mozzarellaen dryppe af, og skær rødbederne og mozzarellaen i ca. 3 mm tynde skiver. Anret begge dele skiftevis på et stort, rundt fad.
  3. Rør en vinaigrette af resten af Teriyaki saucen, eddike, honning og 3 spsk. olie, og krydr med peber.
  4. Varm resten af olien op på en pande (26 cm diameter), og steg muslingerne i ca. 3-5 minutter. Klip karsen. Dryp mozzarellaen og rødbederne med dressingen. Anret kammuslingerne ovenpå carpaccioen, og drys med karse inden servering. Som tilbehør er sprødt landbrød særdeles velegnet.

Tip: Kombinationen af vinaigrette-ingredienserne og Teriyaki saucen giver dressingen det karakteristiske umami-pift, der især er populært i det japanske køkken.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1488 kJ / 355 kcal
Fedt: 22.9 g
Protein: 19.7 g
Kulhydrat: 16.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)