
94 af 151
Kammuslinger med chili

Ingredienser for 4 portion(er)
- 12 stk. kammuslinger
- 1 forårsløg
- 120 g spinat
- ½ spsk. vegetabilsk olie
- 10 g smør
- 1 lille nip peber
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- ¼ tsk. schichimi (7 krydderier) eller chili
- Få chilistrimler
Forberedelse
Lynsteg den friske spinat i olie. Tilsæt smør og smag til med peber.
Hæld Kikkoman sojasauce i en skål og bland godt med schichimi eller chili.
Steg kammuslingerne på begge sider i olie, indtil de er mediumstegte. Tag panden af varmen og stil den til side. Tilsæt sojasauce med chili og tænd for varmen igen. Ryst panden så saucen dækker alle sider af kammuslingerne. Servér de varme kammuslinger på stegt spinat, fordel resten af saucen og pynt med fintsnittet forårsløg og chilistrimler.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 12 stk. kammuslinger
- 1 forårsløg
- 120 g spinat
- ½ spsk. vegetabilsk olie
- 10 g smør
- 1 lille nip peber
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- ¼ tsk. schichimi (7 krydderier) eller chili
- Få chilistrimler