Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce
Søg
Filter
Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce
Bookmark
112 af 148

Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce

Kalkunstrimler og svampe i fløde-sojasauce
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1684 kJ / 402 kcal
Fedt: 23.8 g
Protein: 32.7 g
Kulhydrat: 10.5 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 3 cherrytomater
  • 240 g svampe (blandede)
  • 3 stk. grønne asparges
  • 480 g kalkunbrystfilet
  • salt 
  • peber
  • lidt hvedemel 
  • lidt olie
  • 200 ml fløde
  • 20 g mellemstærk sennep
  • 30 g sød sennep
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • purløg

Forberedelse

Skær tomaterne og svampene i kvarte. Skær aspargesen i mindre stykker. Varm olie op på en pande, og svits grøntsagerne. Tag grøntsagerne af panden, og hold dem varme. Skær kalkunbrystfileten i strimler. Krydr kalkunstrimlerne ganske let med salt og peber, og vend dem derefter i hvedemel. Varm olie op på en pande, og svits kalkunstrimlerne i olien. Tag kødet op af panden, og hold det varmt.

Dup det overskydende fedt af panden. Tilsæt fløde, sennep og naturligt brygget sojasauce, og lad det koge op på panden. Tilsæt derefter de stegte kalkunstrimler og grøntsagerne. Lad saucen fordampe let, mens du ryster panden. Anret kalkunstrimler, svampe, tomater og asparges på en tallerken med tilbehør efter eget valg. Pynt med purløg. 

Tip til tilbehør: Ris

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1684 kJ / 402 kcal
Fedt: 23.8 g
Protein: 32.7 g
Kulhydrat: 10.5 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 3 cherrytomater
  • 240 g svampe (blandede)
  • 3 stk. grønne asparges
  • 480 g kalkunbrystfilet
  • salt 
  • peber
  • lidt hvedemel 
  • lidt olie
  • 200 ml fløde
  • 20 g mellemstærk sennep
  • 30 g sød sennep
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • purløg