Julesalat

Samlet tid 10 min.
10 min. Arbejdstid

Let at lave og let at nyde. Denne salat med syrlig julesalat, Granny Smith-æbler og granatæblekerner holder sig sprød i længere tid. Også perfekt til frokost på farten.

Ingredienser

4 Portioner
2 
julesalathoveder
1 
Granny Smith-æble
80 g
mandler, ristede (med skræl)
2 tsk.
hvidvinseddike
1 spsk.
ahornsirup
2 spsk.
grøntsagsbouillon
2 spsk.
olivenolie
 ½ bundt
purløg
3 spsk.
granatæblekerner
Næringsindhold: 654 kJ  /  229 kcal
16,9 g Fedt
6,5 g Protein
11,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl og tør julesalat, æble og purløg. Skær julesalat i tommelfingerstore skiver, æblet i stave og mandlerne hakkes groft. Læg det hele ned i en skål.

Step 2

Bland grøntsagsbouillon sammen med eddike, ahornsirup, Kikkoman sojasauce og olivenolie, og marinér de friske ingredienser i skålen. 

Step 3

Hak purløg groft, og pynt salaten med urter og granatæblekerner.

Opskrifts-ID: 1068

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl og tør julesalat, æble og purløg. Skær julesalat i tommelfingerstore skiver, æblet i stave og mandlerne hakkes groft. Læg det hele ned i en skål.

Bland grøntsagsbouillon sammen med eddike, ahornsirup, Kikkoman sojasauce og olivenolie, og marinér de friske ingredienser i skålen. 

Hak purløg groft, og pynt salaten med urter og granatæblekerner.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.