
Julesalat
Let at lave og let at nyde. Denne salat med syrlig julesalat, Granny Smith-æbler og granatæblekerner holder sig sprød i længere tid. Også perfekt til frokost på farten.

Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 julesalathoveder
- 1 Granny Smith-æble
- 80 g mandler, ristede (med skræl)
- 2 tsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. ahornsirup
- 3 tsk. Kikkoman sojasauce
- 2 spsk. grøntsagsbouillon
- 2 spsk. olivenolie
- ½ bundt purløg
- 3 spsk. granatæblekerner
Forberedelse
- Skyl og tør julesalat, æble og purløg. Skær julesalat i tommelfingerstore skiver, æblet i stave og mandlerne hakkes groft. Læg det hele ned i en skål.
- Bland grøntsagsbouillon sammen med eddike, ahornsirup, Kikkoman sojasauce og olivenolie, og marinér de friske ingredienser i skålen.
- Hak purløg groft, og pynt salaten med urter og granatæblekerner.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 julesalathoveder
- 1 Granny Smith-æble
- 80 g mandler, ristede (med skræl)
- 2 tsk. hvidvinseddike
- 1 spsk. ahornsirup
- 3 tsk. Kikkoman sojasauce
- 2 spsk. grøntsagsbouillon
- 2 spsk. olivenolie
- ½ bundt purløg
- 3 spsk. granatæblekerner