Søg
Filter
Julesalat
Bookmark
16 af 180

Julesalat

Let at lave og let at nyde. Denne salat med syrlig julesalat, Granny Smith-æbler og granatæblekerner holder sig sprød i længere tid. Også perfekt til frokost på farten.

Julesalat
Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 654 kJ / 229 kcal
Fedt: 16,9 g
Protein: 6,5 g
Kulhydrat: 11,3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 julesalathoveder
  • 1 Granny Smith-æble 
  • 80 g mandler, ristede (med skræl) 
  • 2 tsk. hvidvinseddike 
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 3 tsk. Kikkoman sojasauce 
  • 2 spsk. grøntsagsbouillon 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • ½ bundt purløg
  • 3 spsk. granatæblekerner

 

Forberedelse

  1. Skyl og tør julesalat, æble og purløg. Skær julesalat i tommelfingerstore skiver, æblet i stave og mandlerne hakkes groft. Læg det hele ned i en skål.
  2. Bland grøntsagsbouillon sammen med eddike, ahornsirup, Kikkoman sojasauce og olivenolie, og marinér de friske ingredienser i skålen. 
  3. Hak purløg groft, og pynt salaten med urter og granatæblekerner.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 10 min.
Tilberedningstid: 10 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 654 kJ / 229 kcal
Fedt: 16,9 g
Protein: 6,5 g
Kulhydrat: 11,3 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 julesalathoveder
  • 1 Granny Smith-æble 
  • 80 g mandler, ristede (med skræl) 
  • 2 tsk. hvidvinseddike 
  • 1 spsk. ahornsirup
  • 3 tsk. Kikkoman sojasauce 
  • 2 spsk. grøntsagsbouillon 
  • 2 spsk. olivenolie 
  • ½ bundt purløg
  • 3 spsk. granatæblekerner