Japansk inspireret poke bowl

Samlet tid 45 min.
45 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
400 g
laksefilet uden skind (3 stk.)
300 g
sushiris
40 ml
Seasoned Vinegar for Sushi Rice
240 g
avocado (2 stk.)
5 g
wasabipasta
20 ml
citronsaft, friskpresset
30 g
forårsløg (2 stk.)
5 g
noriplader (2 stk.)
40 g
sushi-ingefær
120 g
wakame-tangsalat, færdigkøbt
Næringsindhold: 2326 kJ  /  555 kcal
12 g Fedt
33 g Protein
79 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær laksen i små mundrette stykker, og vend den i Kikkoman Poke Sauce​​​​​​​. Lad laksen marinere, mens du forbereder resten.

Step 2

Skyl sushirisen med friskt vand flere gange, til vandet er klart. Lad risen dryppe af, og kog den under låg på en mellemstor dyb pande efter anvisningen på pakken. Sluk for kogepladen, og løsn risen med en gaffel. Bland den forsigtigt med Seasoned Vinegar for Sushi Rice med en gummidejskraber. Hold risen varm.

Step 3

I mellemtiden skæres avocadoerne i halve, og kernen fjernes. Dryp avocadoerne med citronsaft, og krydr med salt. Skær en af avocadoerne i ca. 0,5 cm store tern. Mos den anden avocado sammen med wasabipastaen med en gaffel; efter ønske kan du også bruge en mini-foodprocessor for at få en helt glat og pæn mos.

Step 4

Skær den hvide og den grønne del af forårsløgene i fine ringe. Skær noripladerne i mundrette stykker.

Step 5

Fordel sushirisen i 4 portionsskåle. Anret de andre forberedte ingredienser oven på risen på skift rundt langs kanten: marineret laks inkl. marinade, avocadotern, wakame-salat, wasabi-avocadomos, noriplader og snittede forårsløg. Anret sushi-ingefæren i midten. Dryp med Kikkoman Poke Sauce efter smag og behag. Serveres straks. 

Opskrifts-ID: 155

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær laksen i små mundrette stykker, og vend den i Kikkoman Poke Sauce​​​​​​​. Lad laksen marinere, mens du forbereder resten.

Skyl sushirisen med friskt vand flere gange, til vandet er klart. Lad risen dryppe af, og kog den under låg på en mellemstor dyb pande efter anvisningen på pakken. Sluk for kogepladen, og løsn risen med en gaffel. Bland den forsigtigt med Seasoned Vinegar for Sushi Rice med en gummidejskraber. Hold risen varm.

I mellemtiden skæres avocadoerne i halve, og kernen fjernes. Dryp avocadoerne med citronsaft, og krydr med salt. Skær en af avocadoerne i ca. 0,5 cm store tern. Mos den anden avocado sammen med wasabipastaen med en gaffel; efter ønske kan du også bruge en mini-foodprocessor for at få en helt glat og pæn mos.

Skær den hvide og den grønne del af forårsløgene i fine ringe. Skær noripladerne i mundrette stykker.

Fordel sushirisen i 4 portionsskåle. Anret de andre forberedte ingredienser oven på risen på skift rundt langs kanten: marineret laks inkl. marinade, avocadotern, wakame-salat, wasabi-avocadomos, noriplader og snittede forårsløg. Anret sushi-ingefæren i midten. Dryp med Kikkoman Poke Sauce efter smag og behag. Serveres straks. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.