Søg
Filter
Japansk inspireret poke bowl
Bookmark
123 af 310

Japansk inspireret poke bowl

Brændværdi (pr. Portion): 2326 kJ / 556 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 600 g laksefilet uden skind (3 stk.)
  • 120 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 300 g sushiris
  • 40 ml Seasoned Vinegar for Sushi Rice
  • 240 g avocado (2 stk.)
  • 5 g wasabipasta
  • 20 ml citronsaft, friskpresset
  • 30 g forårsløg (2 stk.)
  • 5 g noriplader (2 stk.)
  • 40 g sushi-ingefær
  • 120 g wakame-tangsalat, færdigkøbt

Forberedelse

Skær laksen i små mundrette stykker, og vend den i Kikkoman Sauce for Poke Bowl. Lad laksen marinere, mens du forbereder resten.

Skyl sushirisen med friskt vand flere gange, til vandet er klart. Lad risen dryppe af, og kog den under låg på en mellemstor dyb pande efter anvisningen på pakken. Sluk for kogepladen, og løsn risen med en gaffel. Bland den forsigtigt med Seasoned Vinegar for Sushi Rice med en gummidejskraber. Hold risen varm.

I mellemtiden skæres avocadoerne i halve, og kernen fjernes. Dryp avocadoerne med citronsaft, og krydr med salt. Skær en af avocadoerne i ca. 0,5 cm store tern. Mos den anden avocado sammen med wasabipastaen med en gaffel; efter ønske kan du også bruge en mini-foodprocessor for at få en helt glat og pæn mos.

Skær den hvide og den grønne del af forårsløgene i fine ringe. Skær noripladerne i mundrette stykker.

Fordel sushirisen i 4 portionsskåle. Anret de andre forberedte ingredienser oven på risen på skift rundt langs kanten: marineret laks inkl. marinade, avocadotern, wakame-salat, wasabi-avocadomos, noriplader og snittede forårsløg. Anret sushi-ingefæren i midten. Dryp med Kikkoman Sauce for Poke Bowl efter smag og behag. Serveres straks. 

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 600 g laksefilet uden skind (3 stk.)
  • 120 ml Kikkoman Poke Sauce
  • 300 g sushiris
  • 40 ml Seasoned Vinegar for Sushi Rice
  • 240 g avocado (2 stk.)
  • 5 g wasabipasta
  • 20 ml citronsaft, friskpresset
  • 30 g forårsløg (2 stk.)
  • 5 g noriplader (2 stk.)
  • 40 g sushi-ingefær
  • 120 g wakame-tangsalat, færdigkøbt