Honning & sojamarinerede kyllingevinger med avocadodip

Samlet tid 90 min.
30 min. Arbejdstid
60 min. Marineringstid

Ingredienser

4 Portioner
8 
hele kyllingevinger
2 spsk.
flydende honning
1 spsk.
sesamolie
1 tsk.
TABASCO® Pepper Sauce
1 spsk.
sorte sesamfrø (kan erstattes med lyse sesamfrø)

Avocadodip

2 
avocadoer
2 spsk.
creme fraiche
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
revet ingefær
1 
fed hvidløg
1 
agurk

Fremgangsmåde

Step 1

Del vingerne i leddene og kassér den yderste spids eller gem den til fond. Rør sojasauce, honning, TABASCO® Pepper Sauce og sesamolie sammen. Hæld marinaden i en frysepose sammen med kyllingevingerne, lad det marinere i en time. 

Step 2

Sæt kyllingevingerne på spyd. Grill vingerne på en varm grill (eller grillpande) i ca. 10-12 minutter på mellemvarme. Pensl løbende med den overskydende marinade og drys med en smule sesamfrø.

Step 3

Kom avocado, sojasauce, creme fraiche, 1 spsk. citronsaft, revet ingefær og hvidløg i en minihakker og kør til det har en helt glat konsistens. Smag eventuelt til med ekstra sojasauce og citronsaft. Hæld dippen i en lille skål og server sammen med kyllingevingerne og agurkestave.

Opskrifts-ID: 996

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Del vingerne i leddene og kassér den yderste spids eller gem den til fond. Rør sojasauce, honning, TABASCO® Pepper Sauce og sesamolie sammen. Hæld marinaden i en frysepose sammen med kyllingevingerne, lad det marinere i en time. 

Sæt kyllingevingerne på spyd. Grill vingerne på en varm grill (eller grillpande) i ca. 10-12 minutter på mellemvarme. Pensl løbende med den overskydende marinade og drys med en smule sesamfrø.

Kom avocado, sojasauce, creme fraiche, 1 spsk. citronsaft, revet ingefær og hvidløg i en minihakker og kør til det har en helt glat konsistens. Smag eventuelt til med ekstra sojasauce og citronsaft. Hæld dippen i en lille skål og server sammen med kyllingevingerne og agurkestave.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.