Hoisin-kylling

Ingredienser

4 Portioner

Hoisin-Kylling:

1 
hel kylling
150 ml
hoisinsauce
2 
fed hvidløg
1 spsk.
sesamolie

Broccoli med Misodressing:

1 
broccoli
Ærtespirer
2 spsk.
brun misopasta
2 spsk.
limesaft
2 spsk.
olivenolie
Friskkværnet sort peber

Spidskålssalat:

 ¼ 
rødt spidskål
1 
broccolistilk
2 
gulerødder
5 spsk.
finthakket frisk koriander
50 g
peanuts
2 spsk.
olivenolie
2 spsk.
limesaft
Risnudler

Fremgangsmåde

Step 1

Læg kyllingen med brystsiden nedad mod skærebrættet. Klip rygbenet ud og pres kyllingen ned, så den ligner en sommerfugl. Læg kyllingen på en bageplade. Rør hoisinsauce, sojasauce, fintrevet hvidløg og sesamolie sammen. Smør kyllingen ind i halvdelen af marinaden og sæt den i ovnen i 30 minutter ved 180°C. Fordel den sidste halvdel af marinaden på kyllingen og skru varmen op til 200°C i 15 minutter. Tag kyllingen ud af ovnen og lad den trække utildækket i 15 minutter inden den skæres i mindre stykker ved servering.

Step 2

Skær buketter af broccolien (gem stilken til senere) og kog dem i 2-3 minutter i letsaltet vand. Tag buketterne op og læg dem på et fad. Rør ingredienserne til misodressingen sammen og fordel en smule over broccolien og top med ærtespirer.

Step 3

Skær spidskålen i fine strimler. Skræl broccolistilken og skær den tyndt på mandolinjern. Skær gulerødderne til julienne (tynde stave). Vend grøntsagerne sammen med peanuts, koriander, olie, limesaft og sojasauce og server straks. Hvis grøntsagerne tilberedes i forvejen så vendt med de våde ingredienser til sidste øjeblik inden servering.

Step 4

Server kyllingen med risnudler og de to slags grøntsagstilbehør.

Opskrifts-ID: 899

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Læg kyllingen med brystsiden nedad mod skærebrættet. Klip rygbenet ud og pres kyllingen ned, så den ligner en sommerfugl. Læg kyllingen på en bageplade. Rør hoisinsauce, sojasauce, fintrevet hvidløg og sesamolie sammen. Smør kyllingen ind i halvdelen af marinaden og sæt den i ovnen i 30 minutter ved 180°C. Fordel den sidste halvdel af marinaden på kyllingen og skru varmen op til 200°C i 15 minutter. Tag kyllingen ud af ovnen og lad den trække utildækket i 15 minutter inden den skæres i mindre stykker ved servering.

Skær buketter af broccolien (gem stilken til senere) og kog dem i 2-3 minutter i letsaltet vand. Tag buketterne op og læg dem på et fad. Rør ingredienserne til misodressingen sammen og fordel en smule over broccolien og top med ærtespirer.

Skær spidskålen i fine strimler. Skræl broccolistilken og skær den tyndt på mandolinjern. Skær gulerødderne til julienne (tynde stave). Vend grøntsagerne sammen med peanuts, koriander, olie, limesaft og sojasauce og server straks. Hvis grøntsagerne tilberedes i forvejen så vendt med de våde ingredienser til sidste øjeblik inden servering.

Server kyllingen med risnudler og de to slags grøntsagstilbehør.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.