Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo
Søg
Filter
Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo
Bookmark
387 af 447

Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo

Gulerods-ingefær-gryde med grøn pesto og ristet chorizo
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2243 kJ / 536 kcal
Fedt: 38 g
Protein: 15 g
Kulhydrat: 33 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Chorizo:

  • 160 g chorizo-pølse 

Pesto:

  • 80 g bredbladet persille 
  • ½ fed hvidløg
  • 60 g macadamianødder 
  • 60 ml olivenolie 
  • 2 tsk. reven parmesan med top 
  • salt
  • friskkværnet hvid peber

Forberedelse

Rens og skræl gulerødderne, og snit dem i skiver eller tern. Skræl ingefæren, og skær den i skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Pil og hak salatløget. Varm rapsolien op i en gryde. Svits ingefær og løg i olien i ca. 3 minutter, og tilsæt derefter gulerødder og kartofler. Kog gryden af med bouillon og Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt. Lad det hele simre ved svag varme i ca. 45 minutter under låg, og rør rundt af og til. 

I mellemtiden skæres chorizo-pølsen i tynde skiver. Fordel chorizo-skiverne på et stykke bagepapir, og rist dem i ovnen eller i en konvektionsovn ved 150 grader Celsius i ca. 8 minutter. 

Pesto: Skyl persillen, ryst den tør, og pluk bladene af. Pil hvidløget, og hak det groft sammen med macadamianødderne. Kom persillen, hvidløget og nødderne i en høj beholder. Tilsæt olien, og blend det hele med en stavblender. Rør parmesanost i, og smag pestoen til med salt og peber. 

Anret gulerodsgryden på fire forvarmede suppetallerkener, og fordel chorizo-skiverne og pestoen ovenpå. Serveres straks.

Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2243 kJ / 536 kcal
Fedt: 38 g
Protein: 15 g
Kulhydrat: 33 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Chorizo:

  • 160 g chorizo-pølse 

Pesto:

  • 80 g bredbladet persille 
  • ½ fed hvidløg
  • 60 g macadamianødder 
  • 60 ml olivenolie 
  • 2 tsk. reven parmesan med top 
  • salt
  • friskkværnet hvid peber