Gryderet med kylling og grøntsager
Søg
Filter
Gryderet med kylling og grøntsager
Bookmark
82 af 151

Gryderet med kylling og grøntsager

Gryderet med kylling og grøntsager

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 800 ml fiskebouillon/dashi-bouillon 
  • 200 g udbenede kyllingelår
  • 1/3 stykke tofu 
  • 200 g frisk kinakål
  • 100 g spinat 
  • 8 shiitakesvampe 
  • 100 g shimejisvampe 
  • 1/2 gulerod
  •  
  • Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce

Forberedelse

Udben kyllingelårene, og skær kødet i mundrette stykker. Skær tofuen, svampene og grøntsagerne i stykker af samme størrelse. Blancher gulerødderne, til de er halvt møre. Kinakålen forarbejdes rå. Bring hønsebouillonen/dashi-bouillonen i kog i en gryde, og kog kødet, svampene og gulerødderne møre i bouillonen. Fordel retten i 4 spiseskåle, og server Kikkoman Sesame Dressing og Ponzu Citrus Sojasauce som dip dertil.

Tip: I Japan tilberedes denne slags gryderetter ved bordet over et primusapparat, mens gæsterne ser på. Man kan kombinere mange forskellige råvarer efter smag og behag, fx svinekød eller oksekød i tern, fisk og skaldyr, forskellige grøntsager eller pasta.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 800 ml fiskebouillon/dashi-bouillon 
  • 200 g udbenede kyllingelår
  • 1/3 stykke tofu 
  • 200 g frisk kinakål
  • 100 g spinat 
  • 8 shiitakesvampe 
  • 100 g shimejisvampe 
  • 1/2 gulerod
  •  
  • Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce