
13 af 160
Gryderet med græskar og tofu

Tilberedningstid:
50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
728 kJ / 174 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g hokkaidogræskar
- 20 g rapsolie (2 spsk.)
- 80 g løg
- 250 g rød peberfrugt
- 150 g grøn peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 200 g røget tofu
- 0,5 tsk. stødt kommen
- 0,5 tsk. stødt koriander
- 0,5 tsk. stødt gurkemeje
- 500 g tomatpuré
- 300 ml vand
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
- 1 spsk. persille
Forberedelse
- Skær græskar, peberfrugt og tofu i mindre stykker Skær løget i strimler og steg det i olie. Tilsæt derefter krydderier og resten af grøntsagerne, tofu og et fed presset hvidløg.
- Steg det hele i ca. 10 minutter, tilsæt derefter vand, tomatpuré og sojasauce. Lad det simre i ca. 30 minutter, og rør jævnligt.
- Drys med persille, og server.
Brugte produkter i denne opskrift
Tilberedningstid:
50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
728 kJ / 174 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 300 g hokkaidogræskar
- 20 g rapsolie (2 spsk.)
- 80 g løg
- 250 g rød peberfrugt
- 150 g grøn peberfrugt
- 1 fed hvidløg
- 200 g røget tofu
- 0,5 tsk. stødt kommen
- 0,5 tsk. stødt koriander
- 0,5 tsk. stødt gurkemeje
- 500 g tomatpuré
- 300 ml vand
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
- 1 spsk. persille