Søg
Filter
Gryderet med græskar og tofu
Bookmark
174 af 400

Gryderet med græskar og tofu

Gryderet med græskar og tofu
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 728 kJ / 174 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g hokkaidogræskar
  • 20 g rapsolie (2 spsk.)
  • 80 g løg
  • 250 g rød peberfrugt
  • 150 g grøn peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g røget tofu
  • 0,5 tsk. stødt kommen
  • 0,5 tsk. stødt koriander
  • 0,5 tsk. stødt gurkemeje
  • 500 g tomatpuré
  • 300 ml vand
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
  • 1 spsk. persille

Forberedelse

  1. Skær græskar, peberfrugt og tofu i mindre stykker Skær løget i strimler og steg det i olie. Tilsæt derefter krydderier og resten af grøntsagerne, tofu og et fed presset hvidløg.
     
  2. Steg det hele i ca. 10 minutter, tilsæt derefter vand, tomatpuré og sojasauce. Lad det simre i ca. 30 minutter, og rør jævnligt.
     
  3. Drys med persille, og server.

Brugte produkter i denne opskrift

Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 728 kJ / 174 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 300 g hokkaidogræskar
  • 20 g rapsolie (2 spsk.)
  • 80 g løg
  • 250 g rød peberfrugt
  • 150 g grøn peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g røget tofu
  • 0,5 tsk. stødt kommen
  • 0,5 tsk. stødt koriander
  • 0,5 tsk. stødt gurkemeje
  • 500 g tomatpuré
  • 300 ml vand
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
  • 1 spsk. persille