Grøntsagsstænger med teriyaki-ingefærdip
Søg
Filter
Grøntsagsstænger med teriyaki-ingefærdip
Bookmark
146 af 149

Grøntsagsstænger med teriyaki-ingefærdip

Grøntsagsstænger med teriyaki-ingefærdip
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1064 kJ / 254 kcal
Fedt: 19.6 g
Protein: 2.2 g
Kulhydrat: 14.9 g

Ingredienser for 10 portion(er)

Forberedelse

Start med at skylle, rense og evt. skrælle grøntsagerne, og skær dem i 7-8 cm lange stænger.

Rør Teriyaki Sauce med Ingefær og mayonnaise sammen. Server teriyaki-ingefærdippen til grøntsagsstængerne.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1064 kJ / 254 kcal
Fedt: 19.6 g
Protein: 2.2 g
Kulhydrat: 14.9 g

Ingredienser for 10 portion(er)