Grøntsagsspyd

Samlet tid 30 min.
30 min. Tilberedningstid

Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I grøntsagsversionen tilberedes denne ret af courgetter, peberfrugt, aubergine og forårsløg. Når disse grøntsager grilles, bliver de til en delikatesse fuld af sødme.

Ingredienser

4 Portioner
400 g
courgetter
400 g
rød peberfrugt
300 g
aubergine
150 g
forårsløg

Marinade

2 spsk.
olivenolie
2 spsk.
citronsaft
1 
fed hvidløg
1 spsk.
hakket persille
1 spsk.
hakket basilikum
Næringsindhold: 481 kJ  /  115 kcal
3 g Fedt
4 g Protein
18 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

De skyllede grøntsager skæres i stykker på ca. 3x3 cm.

Step 2

Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg, citronsaft og hakkede krydderurter. Gnid grøntsagerne med den nylavede marinade. De stilles nu til side i 15 minutter.

Step 3

Grill den på begge sider på en varm pande.

Step 4

Servér dem til brød eller som tilbehør til andre retter.

Opskrifts-ID: 1013

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

De skyllede grøntsager skæres i stykker på ca. 3x3 cm.

Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg, citronsaft og hakkede krydderurter. Gnid grøntsagerne med den nylavede marinade. De stilles nu til side i 15 minutter.

Grill den på begge sider på en varm pande.

Servér dem til brød eller som tilbehør til andre retter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.