
46 af 95
Grøntsagsspyd
Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I grøntsagsversionen tilberedes denne ret af courgetter, peberfrugt, aubergine og forårsløg. Når disse grøntsager grilles, bliver de til en delikatesse fuld af sødme.

Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
481 kJ / 115 kcal
Fedt:
3 g
Protein:
4 g
Kulhydrat:
18 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 400 g courgetter
- 400 g rød peberfrugt
- 300 g aubergine
- 150 g forårsløg
Marinade:
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 2 spsk. citronsaft (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket basilikum
Forberedelse
- De skyllede grøntsager skæres i stykker på ca. 3x3 cm.
- Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg, citronsaft og hakkede krydderurter. Gnid grøntsagerne med den nylavede marinade. De stilles nu til side i 15 minutter.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- Servér dem til brød eller som tilbehør til andre retter.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
30 min.
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
481 kJ / 115 kcal
Fedt:
3 g
Protein:
4 g
Kulhydrat:
18 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 400 g courgetter
- 400 g rød peberfrugt
- 300 g aubergine
- 150 g forårsløg
Marinade:
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 2 spsk. citronsaft (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket basilikum