
7 af 153
Grøntsagssalat med olie-ponzudressing

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1355 kJ / 323 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 runde gule squash
- 200 g hvide bønner
- 250 g pastinakker
- 2 gulerødder
- 200 g broccoli
- 3 spsk. olivenolie
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 1/2 bundt purløg
Forberedelse
Skræl grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker. Skær broccolien i små buketter. Kom alle grøntsagerne i kogende vand, og lad dem koge i 10 minutter. Hæld straks vandet fra, og kom grøntsagerne i en salatskål.
Hak purløget. (Efter ønske kan grøntsagerne også dampes).
Rør olien og Ponzu Citrus Sojasaucen godt sammen, og hæld blandingen over de varme grøntsager. Serveres straks.
Som alternativ kan du også tilberede salaten med små blomkålsbuketter, grønne bønner, asparges osv.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1355 kJ / 323 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 runde gule squash
- 200 g hvide bønner
- 250 g pastinakker
- 2 gulerødder
- 200 g broccoli
- 3 spsk. olivenolie
- 4 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
- 1/2 bundt purløg