
26 af 45
Grøntsagsnuggets med misodip
Naturligt brygget sojasauce
Kikkoman Panko – sprød rasp i japansk stil
Marinader, dressinger & dips
Grøntsager
Snack

Ingredienser for 4 portion(er)
GRØNTSAGSNUGGETS
- ½ blomkål
- ½ broccoli
- ½ dl Kikkoman sojasauce
- ½ dl vand
- Ca. ½ dl hvedemel
- 75 g Kikkoman pankorasp
- Olie til dybstegning
MISODIP
- 2 spsk. brun misopasta
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- 3 spsk. limesaft
- 4 spsk. olivenolie
- Frisk koriander
- Sorte sesamfrø
- Lime
Forberedelse
Skær blomkål og broccoli i buketter. Blancher buketterne i kogende vand med salt i 1-2 minutter og læg derpå buketterne i isvand.
Rør sojasauce, vand og hvedemel sammen til en tynd dej med konsistens som tynd yoghurt. Vend grøntsagerne heri og rul dem derefter i pankorasp. Steg med det samme i 180 grader varm olie. Steg grøntsagerne af et par omgange, så olien ikke mister så meget varme. Steg buketterne i ca. 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.
Rør misopasta, sojasauce, limesaft og olivenolie til en dip og pynt med sorte sesamfrø. Server grøntsagsnuggets med frisk koriander, lime og misodip som en snack eller forret.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
GRØNTSAGSNUGGETS
- ½ blomkål
- ½ broccoli
- ½ dl Kikkoman sojasauce
- ½ dl vand
- Ca. ½ dl hvedemel
- 75 g Kikkoman pankorasp
- Olie til dybstegning
MISODIP
- 2 spsk. brun misopasta
- 3 spsk. Kikkoman sojasauce
- 3 spsk. limesaft
- 4 spsk. olivenolie
- Frisk koriander
- Sorte sesamfrø
- Lime