Søg
Filter
Grøntsagsnuggets med misodip
Bookmark
26 af 45

Grøntsagsnuggets med misodip

Grøntsagsnuggets med misodip

Ingredienser for 4 portion(er)

GRØNTSAGSNUGGETS

MISODIP

  • 2 spsk. brun misopasta
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 spsk. limesaft
  • 4 spsk. olivenolie
  • Frisk koriander
  • Sorte sesamfrø
  • Lime

Forberedelse

Skær blomkål og broccoli i buketter. Blancher buketterne i kogende vand med salt i 1-2 minutter og læg derpå buketterne i isvand.

Rør sojasauce, vand og hvedemel sammen til en tynd dej med konsistens som tynd yoghurt. Vend grøntsagerne heri og rul dem derefter i pankorasp. Steg med det samme i 180 grader varm olie. Steg grøntsagerne af et par omgange, så olien ikke mister så meget varme. Steg buketterne i ca. 3 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde.

Rør misopasta, sojasauce, limesaft og olivenolie til en dip og pynt med sorte sesamfrø. Server grøntsagsnuggets med frisk koriander, lime og misodip som en snack eller forret.

Ingredienser for 4 portion(er)

GRØNTSAGSNUGGETS

MISODIP

  • 2 spsk. brun misopasta
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 spsk. limesaft
  • 4 spsk. olivenolie
  • Frisk koriander
  • Sorte sesamfrø
  • Lime