Grøntsager med Ponzu-mayo

Samlet tid 55 min.
20 min. Arbejdstid
15 min. Marineringstid
20 min. Tilberedningstid

Ponzu-krydret mayonnaise er perfekt til grillede grøntsager, men fungerer ligeledes fremragende i salater eller i en sandwich. I denne opskrift kan du bruge de grøntsager, du har lyst til.

Ingredienser

2 Portioner
1 
mellem squash
1 
lille aubergine
2 
fed hvidløg
1 
rød peberfrugt
2 
kartofler
1 
rødløg
3 spsk.
olivenolie

Ponzu mayonnaise

8 spsk.
mayonnaise
1 
kvist frisk rosmarin
Peber efter smag og behag
3 
fed hvidløg
Næringsindhold: 3280 kJ  /  784 kcal
61 g Fedt
12 g Protein
50,5 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær squash og aubergine i skiver. Peberfrugten skæres i store stykker og kartoflerne skæres i kvarte. Skær løget i tykke skiver

Step 2

I en lille skål blandes olivenolie med 2 fed pressede hvidløg. Tilføj sojasauce, og bland det hele sammen. 

Step 3

Grøntsagerne lægges ned i marinaden og skal trække heri i 15 minutter. 

Step 4

Hæld Kikkoman Ponzu citrus sojasauce i en stor skål. Tilføj mayonnaise, hakket rosmarin og presset hvidløg. Smag til med peber og Kikkoman sojasauce, og rør det hele godt igennem.  

Step 5

Grill grøntsagerne ved medium varme på en forvarmet plade/rist i ca. 7-10 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum. Kartoflerne har muligvis brug for længere tid på grillen (ca. 15-20 minutter afhængig af størrelsen). Grill dem til de er blevet møre. 

Step 6

Læg de grillede grøntsager på en tallerken. 

Step 7

Server med Ponzu-mayonnaise

Opskrifts-ID: 1120

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær squash og aubergine i skiver. Peberfrugten skæres i store stykker og kartoflerne skæres i kvarte. Skær løget i tykke skiver

I en lille skål blandes olivenolie med 2 fed pressede hvidløg. Tilføj sojasauce, og bland det hele sammen. 

Grøntsagerne lægges ned i marinaden og skal trække heri i 15 minutter. 

Hæld Kikkoman Ponzu citrus sojasauce i en stor skål. Tilføj mayonnaise, hakket rosmarin og presset hvidløg. Smag til med peber og Kikkoman sojasauce, og rør det hele godt igennem.  

Grill grøntsagerne ved medium varme på en forvarmet plade/rist i ca. 7-10 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum. Kartoflerne har muligvis brug for længere tid på grillen (ca. 15-20 minutter afhængig af størrelsen). Grill dem til de er blevet møre. 

Læg de grillede grøntsager på en tallerken. 

Server med Ponzu-mayonnaise

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.