
38 af 95
Grillet torsk med peberfrugtsalat
Saftig torsk serveret med en farverig salat krydret med en lækker dressing med tilsætning af sojasauce, lime og koriander vil være en fantastisk hovedret til grillaftenen.

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1009 kJ / 241 kcal
Fedt:
7 g
Protein:
295 g
Kulhydrat:
16 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 300 g torskefilet
- 0/5 tsk. friskkværnet peber
- 1 tsk. olivenolie
Salat:
- 100 g rød peberfrugt
- 100 g grøn peberfrugt
- 100 g gul peberfrugt
- 1 spsk. olivenolie (10 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 1 spsk. flydende honning (15 g)
- 1 spsk. limejuice
- 1 spsk. hakket frisk koriander
Forberedelse
- Gnid torsken med olie og peber.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- I løbet af denne tid skæres de skyllede peberfrugter i strimler. Bland olivenolien med sojasaucen, limesaften, honningen og korianderen. Bland dressingen med grøntsagerne, og læg dem på tallerkener.
- Servér fisken med den færdiglavede salat.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1009 kJ / 241 kcal
Fedt:
7 g
Protein:
295 g
Kulhydrat:
16 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 300 g torskefilet
- 0/5 tsk. friskkværnet peber
- 1 tsk. olivenolie
Salat:
- 100 g rød peberfrugt
- 100 g grøn peberfrugt
- 100 g gul peberfrugt
- 1 spsk. olivenolie (10 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 1 spsk. flydende honning (15 g)
- 1 spsk. limejuice
- 1 spsk. hakket frisk koriander