Grillet peberfrugt med fyld af ricotta

Samlet tid 20 min.
20 min. Arbejdstid

Peberfrugt er en grøntsag, der er skabt til at grille. Den kan fyldes på hundredvis af måder, og den smager fantastisk med cremet ricotta.

Ingredienser

3 Portioner
3 
aflange peberfrugter
2 spsk.
olivenolie
1 tsk.
friskkværnet peber

Fyld

300 g
tomater
250 g
ricotta

Desuden

80 g
frisk spinat
150 g
frisk brød
Frisk persille
Næringsindhold: 1582 kJ  /  378 kcal
18 g Fedt
13 g Protein
41 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær tomaterne i tern, og bland dem med ricottaen.

Step 2

Udhul den skyllede peberfrugt, og fyld den med ost og tomater. Gnid dem med olivenolie, Ponzu-sauce og peber.

Step 3

Grill den på begge sider på en varm pande.

Step 4

Servér med spinat, persille og brød.

Opskrifts-ID: 1010

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær tomaterne i tern, og bland dem med ricottaen.

Udhul den skyllede peberfrugt, og fyld den med ost og tomater. Gnid dem med olivenolie, Ponzu-sauce og peber.

Grill den på begge sider på en varm pande.

Servér med spinat, persille og brød.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.