
41 af 95
Grillet peberfrugt med fyld af ricotta
Peberfrugt er en grøntsag, der er skabt til at grille. Den kan fyldes på hundredvis af måder, og den smager fantastisk med cremet ricotta.

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1582 kJ / 378 kcal
Fedt:
18 g
Protein:
13 g
Kulhydrat:
41 g
Ingredienser for 3 portion(er)
- 3 aflange peberfrugter (ca. 250 g)
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus sojasauce (20 g)
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 tsk. friskkværnet peber
Fyld:
- 300 g tomater
- 250 g ricotta
Desuden:
- 80 g frisk spinat
- 150 g frisk brød
- Frisk persille
Forberedelse
- Skær tomaterne i tern, og bland dem med ricottaen.
- Udhul den skyllede peberfrugt, og fyld den med ost og tomater. Gnid dem med olivenolie, Ponzu-sauce og peber.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- Servér med spinat, persille og brød.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
20 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1582 kJ / 378 kcal
Fedt:
18 g
Protein:
13 g
Kulhydrat:
41 g
Ingredienser for 3 portion(er)
- 3 aflange peberfrugter (ca. 250 g)
- 2 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus sojasauce (20 g)
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 tsk. friskkværnet peber
Fyld:
- 300 g tomater
- 250 g ricotta
Desuden:
- 80 g frisk spinat
- 150 g frisk brød
- Frisk persille