Grillet kinakål med peanutdressing
Søg
Filter
Grillet kinakål med peanutdressing
Bookmark
13 af 244

Grillet kinakål med peanutdressing

Grillet kinakål med peanutdressing
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

1 lille kinakål

2 spsk. olivenolie

 

PEANUTDRESSING

2 spsk. peanut butter

3 spsk. Kikkoman sojasauce

2 spsk. limesaft

1 spsk. agavesirup (eller honning)

Friskkværnet peber

50 g peanuts

5 cm kinaradise

Koriander

Brøndkarse

Dild

 

Forberedelse

Del kinakålen i 4 dele (eller i 6-8 dele hvis det er et stort kinakål). Pensl kålen med en smule olivenolie og grill 3-4 minutter på hver side. Kålen skal ikke nødvendigvis tilberedes hele vejen igennem, da der gerne skal være noget sprødhed. Læg kålen på et fad.

Skær kinaradisen i tynde skiver på et mandolinjern og læg i isvand. 

Rør peanut butter, sojasauce, limesaft og agavesirup sammen. Smag til med frisk peber og juster eventuelt konsistensen med en smule vand.

Knus peanuts let i en morter. 

Hæld en smule dressing på kinakålen, pynt med skiver af kinaradise, knuste peanuts og urter. Server sammen med den overskydende dressing.

 

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

1 lille kinakål

2 spsk. olivenolie

 

PEANUTDRESSING

2 spsk. peanut butter

3 spsk. Kikkoman sojasauce

2 spsk. limesaft

1 spsk. agavesirup (eller honning)

Friskkværnet peber

50 g peanuts

5 cm kinaradise

Koriander

Brøndkarse

Dild