
Grillet kinakål med peanutdressing

Ingredienser for 4 portion(er)
1 lille kinakål
2 spsk. olivenolie
PEANUTDRESSING
2 spsk. peanut butter
3 spsk. Kikkoman sojasauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. agavesirup (eller honning)
Friskkværnet peber
50 g peanuts
5 cm kinaradise
Koriander
Brøndkarse
Dild
Forberedelse
Del kinakålen i 4 dele (eller i 6-8 dele hvis det er et stort kinakål). Pensl kålen med en smule olivenolie og grill 3-4 minutter på hver side. Kålen skal ikke nødvendigvis tilberedes hele vejen igennem, da der gerne skal være noget sprødhed. Læg kålen på et fad.
Skær kinaradisen i tynde skiver på et mandolinjern og læg i isvand.
Rør peanut butter, sojasauce, limesaft og agavesirup sammen. Smag til med frisk peber og juster eventuelt konsistensen med en smule vand.
Knus peanuts let i en morter.
Hæld en smule dressing på kinakålen, pynt med skiver af kinaradise, knuste peanuts og urter. Server sammen med den overskydende dressing.
Brugte produkter i denne opskrift
Ingredienser for 4 portion(er)
1 lille kinakål
2 spsk. olivenolie
PEANUTDRESSING
2 spsk. peanut butter
3 spsk. Kikkoman sojasauce
2 spsk. limesaft
1 spsk. agavesirup (eller honning)
Friskkværnet peber
50 g peanuts
5 cm kinaradise
Koriander
Brøndkarse
Dild