
353 af 544
Grillet hellefisk

Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
45 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 350 g hellefiskefilet uden skind
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. smør
- 2 spsk. persille, hakket
Forberedelse
Rør sojasauce, Ponzu-sauce, olivenolie og persille sammen i en skål, og gnid fiskefileterne med blandingen. Lad fisken trække i ca. 30 minutter. Læg fiskefileterne i en grillbakke, og grill dem i nogle minutter, til de er møre og saftige. Dryp fiskefileterne med smør, og server dem varme med frisk salat som tilbehør.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
45 min.
Tilberedningstid:
45 min.
Ingredienser for 2 portion(er)
- 350 g hellefiskefilet uden skind
- 3 spsk. Kikkoman Ponzu citrus sojasauce
- 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce med 43% mindre salt
- 3 spsk. olivenolie
- 1 tsk. smør
- 2 spsk. persille, hakket