Søg
Filter
Grillet blæksprutte med Ponzu og urteolie
Bookmark
46 af 153

Grillet blæksprutte med Ponzu og urteolie

Tilberedningstid: 25 min.
Brændværdi (pr. Portion): 635 kJ / 152 kcal

Ingredienser for 10 portioner

  • 30 små calamares (tiarmede blæksprutter)
  • 1 bundt persille
  • 3 stilke basilikum
  • 2 kviste timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 nip salt
  • 100 ml olivenolie
  • 200 ml Kikkoman Ponzu citrus sojasauce

Forberedelse

Rens de små calamares, dup dem tørre og læg nogle af tentaklerne til side. Vask urterne, dup dem tørre, pluk bladene af og hak dem. Pil hvidløget og riv det fint. Bland urter, hvidløg, salt og 80 ml olie sammen.

Varm resten af olien op og steg blæksprutterne og nogle af tentaklerne på begge sider. Lad det hele køle lidt af. Tilsæt Kikkoman Ponzu citrus sojasauce og lad blæksprutterne glasere. Anret de stegte calamares og tentakler portionsvis på tallerkener, dryp med urteolie og pynt evt. med basilikum.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 10 portioner

  • 30 små calamares (tiarmede blæksprutter)
  • 1 bundt persille
  • 3 stilke basilikum
  • 2 kviste timian
  • 1 fed hvidløg
  • 1 nip salt
  • 100 ml olivenolie
  • 200 ml Kikkoman Ponzu citrus sojasauce