Søg
Filter
Grillet aubergine
Bookmark
39 af 95

Grillet aubergine

Aubergine er en helt fantastisk grøntsag, som bliver fløjlsblød og smelter på munden, når den bages eller grilles. Krydret med teriyaki-marinade med citron og honning får den en interessant karakter.

Grillet aubergine
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 431 kJ / 103 kcal
Fedt: 0,5 g
Protein: 3 g
Mættet fedt: 23 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Champignon og marinade:

  • Stor aubergine (ca. 400 g)
  • 2 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (20 g)
  • 1 spsk. olivenolie (10 g)
  • 1 spsk. flydende honning (25 g)
  • 1/4 tsk. friskkværnet peber

Desuden:

  • Hovedsalat
  • Frisk koriander

Forberedelse

  1. Den skyllede aubergine skæres i 1 cm tykke skiver. Skær dem forsigtigt ud i et gittermønster.
  2. Bland marinaden med citronsaft og honning og gnid aubergineskiverne ind i marinaden.
  3. Grill den på begge sider på en varm pande.
  4. Drys det hele med peber, og servér retten med frisk koriander og salat.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 431 kJ / 103 kcal
Fedt: 0,5 g
Protein: 3 g
Mættet fedt: 23 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Champignon og marinade:

  • Stor aubergine (ca. 400 g)
  • 2 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (20 g)
  • 1 spsk. olivenolie (10 g)
  • 1 spsk. flydende honning (25 g)
  • 1/4 tsk. friskkværnet peber

Desuden:

  • Hovedsalat
  • Frisk koriander