
39 af 95
Grillet aubergine
Aubergine er en helt fantastisk grøntsag, som bliver fløjlsblød og smelter på munden, når den bages eller grilles. Krydret med teriyaki-marinade med citron og honning får den en interessant karakter.

Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
431 kJ / 103 kcal
Fedt:
0,5 g
Protein:
3 g
Mættet fedt:
23 g
Ingredienser for 2 portion(er)
Champignon og marinade:
- Stor aubergine (ca. 400 g)
- 2 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (20 g)
- 1 spsk. olivenolie (10 g)
- 1 spsk. flydende honning (25 g)
- 1/4 tsk. friskkværnet peber
Desuden:
- Hovedsalat
- Frisk koriander
Forberedelse
- Den skyllede aubergine skæres i 1 cm tykke skiver. Skær dem forsigtigt ud i et gittermønster.
- Bland marinaden med citronsaft og honning og gnid aubergineskiverne ind i marinaden.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- Drys det hele med peber, og servér retten med frisk koriander og salat.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
431 kJ / 103 kcal
Fedt:
0,5 g
Protein:
3 g
Mættet fedt:
23 g
Ingredienser for 2 portion(er)
Champignon og marinade:
- Stor aubergine (ca. 400 g)
- 2 spsk. Teriyaki Kikkoman marinade (20 g)
- 1 spsk. olivenolie (10 g)
- 1 spsk. flydende honning (25 g)
- 1/4 tsk. friskkværnet peber
Desuden:
- Hovedsalat
- Frisk koriander