
455 af 542
Grillede kebabruller

Samlet tid
60 min.
Tilberedningstid:
60 min.
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 kg hakkekød (blandet svine- og oksekød eller kylling)
- 50-100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 1 tsk. sort peber
- 1 rødløg
- 1 tsk. røget paprikapulver
- En håndfuld frisk koriander, hakket
- 2 tsk. kommen
- 2 tsk. presset hvidløg
Eventuelt: Teriyaki sauce med ristet hvidløg til glasering
Forberedelse
Hak rødløget meget fint, og bland det sammen med kødet. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 30 minutter. Form kødfarsen til ovale bøffer, og gril dem, til de er gennemstegte, men stadig saftige.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
60 min.
Tilberedningstid:
60 min.
Ingredienser for 4 portion(er)
- 1 kg hakkekød (blandet svine- og oksekød eller kylling)
- 50-100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
- 1 tsk. sort peber
- 1 rødløg
- 1 tsk. røget paprikapulver
- En håndfuld frisk koriander, hakket
- 2 tsk. kommen
- 2 tsk. presset hvidløg
Eventuelt: Teriyaki sauce med ristet hvidløg til glasering