Søg
Filter
Grillede kebabruller
Bookmark
280 af 390

Grillede kebabruller

Grillede kebabruller
Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 kg hakkekød (blandet svine- og oksekød eller kylling)
  • 50-100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. røget paprikapulver
  • En håndfuld frisk koriander, hakket
  • 2 tsk. kommen
  • 2 tsk. presset hvidløg

Eventuelt: Teriyaki sauce med ristet hvidløg til glasering

Forberedelse

Hak rødløget meget fint, og bland det sammen med kødet. Tilsæt alle de andre ingredienser, rør det hele godt sammen, og lad farsen hvile i ca. 30 minutter. Form kødfarsen til ovale bøffer, og gril dem, til de er gennemstegte, men stadig saftige.

Samlet tid 60 min.
Tilberedningstid: 60 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 kg hakkekød (blandet svine- og oksekød eller kylling)
  • 50-100 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 rødløg
  • 1 tsk. røget paprikapulver
  • En håndfuld frisk koriander, hakket
  • 2 tsk. kommen
  • 2 tsk. presset hvidløg

Eventuelt: Teriyaki sauce med ristet hvidløg til glasering