
40 af 95
Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble
Store champignon marineret i sojasauce og olivenolie med hvidløg og peber, serveret med fetaost i tern blandet med agurk og granatæble vil være en god forret til grillhygge.

Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1804 kJ / 431 kcal
Fedt:
29 g
Protein:
25 g
Kulhydrat:
20 g
Ingredienser for 2 portion(er)
Champignon og marinade:
- 500 g store champignon
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 1/4 tsk. friskkværnet peber
Fyld:
- 2 grønne agurker (ca. 300 g)
- 150 g fetaost
- 3 spsk. granatæblekerner (ca. 80 g)
- Frisk persille til servering
Forberedelse
- Rens champignonerne, og skær stilkene ud.
- Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg og peber. Gnid svampene med den nylavede marinade.
- Grill den på begge sider på en varm pande.
- I mellemtiden skæres agurkerne og fetaen i tern. Bland dem med granatæblekerner. Fyld svampehattene med blandingen. Pynt med persille og servér med det samme.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1804 kJ / 431 kcal
Fedt:
29 g
Protein:
25 g
Kulhydrat:
20 g
Ingredienser for 2 portion(er)
Champignon og marinade:
- 500 g store champignon
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 1 fed hvidløg
- 1/4 tsk. friskkværnet peber
Fyld:
- 2 grønne agurker (ca. 300 g)
- 150 g fetaost
- 3 spsk. granatæblekerner (ca. 80 g)
- Frisk persille til servering