Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble
Søg
Filter
Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble
Bookmark
40 af 95

Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble

Store champignon marineret i sojasauce og olivenolie med hvidløg og peber, serveret med fetaost i tern blandet med agurk og granatæble vil være en god forret til grillhygge.

Grillede champignon fyldt med fetaost, agurk og granatæble
Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1804 kJ / 431 kcal
Fedt: 29 g
Protein: 25 g
Kulhydrat: 20 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Champignon og marinade:

Fyld:

  • 2 grønne agurker (ca. 300 g)
  • 150 g fetaost
  • 3 spsk. granatæblekerner (ca. 80 g)
  • Frisk persille til servering

Forberedelse

  1. Rens champignonerne, og skær stilkene ud.
  2. Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg og peber. Gnid svampene med den nylavede marinade.
  3. Grill den på begge sider på en varm pande.
  4. I mellemtiden skæres agurkerne og fetaen i tern. Bland dem med granatæblekerner. Fyld svampehattene med blandingen. Pynt med persille og servér med det samme.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 15 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1804 kJ / 431 kcal
Fedt: 29 g
Protein: 25 g
Kulhydrat: 20 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Champignon og marinade:

Fyld:

  • 2 grønne agurker (ca. 300 g)
  • 150 g fetaost
  • 3 spsk. granatæblekerner (ca. 80 g)
  • Frisk persille til servering