Grillede aubergineskiver med kyllingefyld
Søg
Filter
Grillede aubergineskiver med kyllingefyld
Bookmark
411 af 411

Grillede aubergineskiver med kyllingefyld

Grillede aubergineskiver med kyllingefyld

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Forberedelse

Snit forårsløgene i ringe.

Tilberedning af fyld: Hak porren fint, og lad tofuen dryppe af. Ælt derefter alle ingredienser godt sammen til en homogen dej. Tilsæt lidt mere pankorasp, hvis dejen er for blød. Skær auberginen i 3 mm tykke skiver. Vend den ene side af skiverne i kartoffelmel, og læg lidt fyld på den melede side. Læg en anden skive med kartoffelmel ovenpå, så det bliver til en sandwich. Steg auberginesandwichene i varmt fedtstof på begge sider. Tag dem af panden, når de er færdige. Varm derefter Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning op på panden, og lad auberginesandwichene glasere i saucen. Anret sandwichene med senneppen, og pynt med stegte kejserhatte og frisk forårsløg snittet i ringe. Retten serveres varm.

Ingredienser for 4 portion(er)

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.