
37 af 95
Grillede asparges med jordbær
Grillede asparges serveret med jordbær, mynte, sesam- og olivenoliesauce, sojasauce og purløg er en ret, som alle bør prøve i forårs- og sommersæsonen.

Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
937 kJ / 224 kcal
Fedt:
14 g
Protein:
8 g
Kulhydrat:
19 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g grønne asparges
- 250 g saftige jordbær
- 1 spsk. sesamfrø (10 g)
- 1 tsk. olivenolie
- En knivspids peber
- frisk mynte
Dressing:
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 2 spsk. hakket purløg
Forberedelse
- Drys de skyllede asparges med olivenolie og krydr med peber. Grill dem i ca. 5 minutter.
- Imens ristes sesamfrøene på en pande, jordbærrene skæres i skiver, og olivenolien blandes med sojasaucen og de hakkede purløg.
- Servér de færdige asparges med jordbær og friske mynteblade. Hæld dressingen over og drys med sesamfrø.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
15 min.
Tilberedningstid:
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
937 kJ / 224 kcal
Fedt:
14 g
Protein:
8 g
Kulhydrat:
19 g
Ingredienser for 4 portion(er)
- 500 g grønne asparges
- 250 g saftige jordbær
- 1 spsk. sesamfrø (10 g)
- 1 tsk. olivenolie
- En knivspids peber
- frisk mynte
Dressing:
- 2 spsk. olivenolie (20 g)
- 1 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (20 g)
- 2 spsk. hakket purløg