Søg
Filter
Gravad Teriyaki-laks med avocadocreme
Bookmark
62 af 151

Gravad Teriyaki-laks med avocadocreme

Gravad Teriyaki-laks med avocadocreme
Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 90 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 643 kJ / 153 kcal
Fedt: 10.9 g
Protein: 6.8 g
Kulhydrat: 6.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 300 g laksefilet (sushi-kvalitet)
  • 45 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 avocado
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. fløde
  • 1/2 mango
  • 20 små madtærtebunde
  • 2-3 stilke kørvel

Forberedelse

Dup laksen tør og skær den i ca. 7 mm tykke skiver. Kom laksen i en frysepose med Teriyaki marinade og vend den forsigtigt i marinaden. Luk posen lufttæt og lad laksen marinere i køleskabet i ca. 30-60 minutter.

Skær avokadoen igennem på langs, fjern stenen, tag frugtkødet ud og skær det i grove stykker. Blend avocadoen fint med mayonnaisen og fløden. Skræl mangoen og skær den i meget fine tern.

Lad laksen dryppe af, dup den tør og skær den i meget fine tern. Fordel laksetern og mangotern i tærtebundene, anret avocadocremen ovenpå og pynt med kørvel.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 90 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 643 kJ / 153 kcal
Fedt: 10.9 g
Protein: 6.8 g
Kulhydrat: 6.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 300 g laksefilet (sushi-kvalitet)
  • 45 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 1 avocado
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk. fløde
  • 1/2 mango
  • 20 små madtærtebunde
  • 2-3 stilke kørvel