Gratineret Teriyaki-blæksprutte
Søg
Filter
Gratineret Teriyaki-blæksprutte
Bookmark
120 af 149

Gratineret Teriyaki-blæksprutte

Gratineret Teriyaki-blæksprutte
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 925 kJ / 221 kcal
Fedt: 3.1 g
Protein: 31.8 g
Kulhydrat: 13.5 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 10 blækspruttearme
  • Ca. 200 ml Kikkoman Teriyaki marinade (10 % af blækspruttens vægt)
  • 400 g små kartofler
  • Salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • Oregano, tørret
  • 1 citron
  • 2-3 stilke persille

Forberedelse

Kom blækspruttearmene i en frysepose med Teriyaki marinade og fordel marinaden godt. Luk posen lufttæt og lad blæksprutten marinere i køleskabet i ca. 30 minutter. Rens kartoflerne, skær dem i halve og kog dem i vand med salt i ca. 20 minutter.

Varm olien op på en pande, steg kartoflerne i olien og stil dem til side. Tag blækspruttearmene op af marinaden og grill dem på grillen eller på en grillpande.

Anret kartoflerne og den grillede Teriyaki-blæksprutte portionsvis på tallerkener, drys med oregano og pynt med citron og persille.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 925 kJ / 221 kcal
Fedt: 3.1 g
Protein: 31.8 g
Kulhydrat: 13.5 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 10 blækspruttearme
  • Ca. 200 ml Kikkoman Teriyaki marinade (10 % af blækspruttens vægt)
  • 400 g små kartofler
  • Salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • Oregano, tørret
  • 1 citron
  • 2-3 stilke persille