Søg
Filter
Gratinerede Teriyaki-kejserhatte
Bookmark
96 af 151

Gratinerede Teriyaki-kejserhatte

Gratinerede Teriyaki-kejserhatte
Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 480 kJ / 114 kcal
Fedt: 9.6 g
Protein: 4.7 g
Kulhydrat: 2.3 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 kejserhatte
  • 2-3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 10 cherrytomater
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. mel
  • 200 ml mælk
  • Salt, friskkværnet peber
  • 3 spsk. olivenolie
  • 5 kviste rosmarin
  • 200 g mozzarella

Forberedelse

Rens kejserhattene, skær dem igennem på langs og pensl skærefladerne med Teriyaki marinade. Lad dem trække i ca. 15 minutter. Bechamelsauce: Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Tilsæt mælk og lad det hele koge op under omrøring. Krydr med salt og peber og stil saucen til side.

Varm 2 spsk. olie op på en pande og svits rosmarinen i olien. Tilsæt kejserhattene og svits dem kort. Tag svampene og rosmarinen af panden. Kom resten af olien på panden og lad den blive varm. Svits tomaterne og krydr med salt og peber.

Læg kejserhattene i et ovnfast fad og hæld bechamelsaucen over. Skær mozzarellaen i skiver og fordel dem oven på saucen. Gratiner svampene i en forvarmet ovn ved 210 °C (varmluftsovn: 190 °C) i ca. 5-8 minutter. Server de gratinerede Teriyaki-kejserhatte pyntet med tomater og rosmarin.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 50 min.
Tilberedningstid: 50 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 480 kJ / 114 kcal
Fedt: 9.6 g
Protein: 4.7 g
Kulhydrat: 2.3 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 5 kejserhatte
  • 2-3 spsk. Kikkoman Teriyaki marinade
  • 10 cherrytomater
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. mel
  • 200 ml mælk
  • Salt, friskkværnet peber
  • 3 spsk. olivenolie
  • 5 kviste rosmarin
  • 200 g mozzarella