
19 af 160
Græskarvafler med gedeost og pære

Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
866 kJ / 207 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
Dej:
- 110 g havremel
- 170 g kefir
- 80 g græskarpuré
- 1 æg
- 2 spsk. hakkede oliven
- 2 spsk. hakket persille
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
Derudover:
- 50 g gedeost
- 1 pære
Forberedelse
- Pisk ingredienserne til vaflerne grundigt sammen med et piskeris.
- Bag vaflerne sprøde i et forvarmet, smurt vaffeljern (bagetiden afhænger af dit vaffeljern).
- Når de er færdige, serveres de med gedeost og en skive pære.
Brugte produkter i denne opskrift
Tilberedningstid:
30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
866 kJ / 207 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
Dej:
- 110 g havremel
- 170 g kefir
- 80 g græskarpuré
- 1 æg
- 2 spsk. hakkede oliven
- 2 spsk. hakket persille
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 spsk.)
Derudover:
- 50 g gedeost
- 1 pære