
8 af 564
Glaserede auberginer med quinoa

Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1030 kJ / 246 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g quinoa
- ½ bundt persille
- ½ bundt kørvel
- ½ bundt purløg
- 500 g auberginer
- 2 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 3 spsk. olivenolie
Forberedelse
Kog quinoaen i vand. Rens og hak krydderurterne fint.
Skræl auberginerne, og fjern stilkene. Skær auberginerne i ca. ½ cm tykke skiver og derefter i strimler.
Varm 1 spsk. olie op på en pande, og kom auberginerne på panden. Svits dem i 2 minutter under hyppig vending. Tilsæt 10 ml vand, og svits videre i 5 minutter ved høj varme. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, rør godt rundt, og lad det hele simre i yderligere 10 minutter, idet der røres af og til. Hæld vandet fra, når quinoaen er færdigkogt, og hæld quinoaen i en salatskål, hvor den blandes sammen med krydderurterne og resten af olien.
Anret quinoaen på tallerkener, og fordel auberginestrimlerne ovenpå inden servering.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
25 min.
Tilberedningstid:
25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1030 kJ / 246 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 200 g quinoa
- ½ bundt persille
- ½ bundt kørvel
- ½ bundt purløg
- 500 g auberginer
- 2 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
- 3 spsk. olivenolie