Søg
Filter
Glaserede auberginer med quinoa
Bookmark
8 af 564

Glaserede auberginer med quinoa

Glaserede auberginer med quinoa
Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1030 kJ / 246 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

Kog quinoaen i vand. Rens og hak krydderurterne fint.

Skræl auberginerne, og fjern stilkene. Skær auberginerne i ca. ½ cm tykke skiver og derefter i strimler.

Varm 1 spsk. olie op på en pande, og kom auberginerne på panden. Svits dem i 2 minutter under hyppig vending. Tilsæt 10 ml vand, og svits videre i 5 minutter ved høj varme. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, rør godt rundt, og lad det hele simre i yderligere 10 minutter, idet der røres af og til. Hæld vandet fra, når quinoaen er færdigkogt, og hæld quinoaen i en salatskål, hvor den blandes sammen med krydderurterne og resten af olien.

Anret quinoaen på tallerkener, og fordel auberginestrimlerne ovenpå inden servering.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 25 min.
Tilberedningstid: 25 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1030 kJ / 246 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)