Søg
Filter
Gambas med pikant sojasauce
Bookmark
272 af 356

Gambas med pikant sojasauce

Tilberedningstid: 30 min.
Brændværdi (pr. Portion): 972 kJ / 232 kcal

Ingredienser for 4 portioner

  • 20 gambas (tigerrejer) med skal
  • olie
  • ½ bundt koriander
  • ½ bundt purløg
  • sort peber, groftkværnet

Til den pikante sojasauce:

Forberedelse

Rør alle ingredienserne til den pikante sojasauce sammen i en skål. Skær tigerrejerne igennem på langs med skallen på. Varm olie på en pande, og steg de halverede rejer med skalsiden nedad først.

Vend rejerne med en paletkniv, så de også bliver stegt med indersiden nedad. Kog panden af med den pikante sojasauce, og lad lidt af væden fordampe, mens du ryster panden. Anret tigerrejerne på en tallerken, og hæld saucen fra panden over dem. Pynt med koriander og purløg, og drys med friskkværnet peber.

Brugte produkter i denne opskrift

Ingredienser for 4 portioner

  • 20 gambas (tigerrejer) med skal
  • olie
  • ½ bundt koriander
  • ½ bundt purløg
  • sort peber, groftkværnet

Til den pikante sojasauce: