Søg
Filter
Fyldte squash med hirsefrø
Bookmark
16 af 160

Fyldte squash med hirsefrø

Fyldte squash med hirsefrø
Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1078 kJ / 258 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 runde squash (ca. 700 g)
  • 10 g olivenolie (1 spsk.)
  • 100 g hirsefrø
  • 220 ml vand
  • 130 g tørrede tomater
  • 100 g tun i olie
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 tsk.)
  • 0,5 bundt purløg

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade, og hæld olivenolie over. Bag dem i 20 minutter.
     
  2. I mellemtiden koges hirsefrøene i 220 ml vand, til alt vandet er absorberet (12 minutter). Når hirsen er kogt, tilsættes sojasauce, tun og tørrede tomater, som er skåret i mindre stykker. Kom fyldet i squashene, og bag videre i 15 minutter.
     
  3. Drys med hakket purløg, og server.

Brugte produkter i denne opskrift

Tilberedningstid: 45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1078 kJ / 258 kcal

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 2 runde squash (ca. 700 g)
  • 10 g olivenolie (1 spsk.)
  • 100 g hirsefrø
  • 220 ml vand
  • 130 g tørrede tomater
  • 100 g tun i olie
  • 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 tsk.)
  • 0,5 bundt purløg