
16 af 160
Fyldte squash med hirsefrø

Tilberedningstid:
45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1078 kJ / 258 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 runde squash (ca. 700 g)
- 10 g olivenolie (1 spsk.)
- 100 g hirsefrø
- 220 ml vand
- 130 g tørrede tomater
- 100 g tun i olie
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 tsk.)
- 0,5 bundt purløg
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade, og hæld olivenolie over. Bag dem i 20 minutter.
- I mellemtiden koges hirsefrøene i 220 ml vand, til alt vandet er absorberet (12 minutter). Når hirsen er kogt, tilsættes sojasauce, tun og tørrede tomater, som er skåret i mindre stykker. Kom fyldet i squashene, og bag videre i 15 minutter.
- Drys med hakket purløg, og server.
Brugte produkter i denne opskrift
Tilberedningstid:
45 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1078 kJ / 258 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 runde squash (ca. 700 g)
- 10 g olivenolie (1 spsk.)
- 100 g hirsefrø
- 220 ml vand
- 130 g tørrede tomater
- 100 g tun i olie
- 30 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1,5 tsk.)
- 0,5 bundt purløg