Fyldte rødbedefarvede æg

Samlet tid 90 min.
90 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
350 g
rødbeder
 ½ liter
vand
1 tsk.
salt
2 
laurbærblade
3 
korn allehånde
4 
peberkorn
2 spsk.
sukker
4 spsk.
vin eller æblecidereddike
3 spsk.
mayonnaise
2 spsk.
sennep (f.eks. fransk)
100 g
grønne ærter
6 
æg
Radisespirer
Næringsindhold: 5292 kJ  /  1264 kcal
93,5 g Fedt
51,9 g Protein
54,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Hæld vand over i en gryde, tilsæt laurbærblade, salt, allehånde, peber og kog det hele, indtil det bliver blødt. Tilsæt sukker og eddike. Bland det grundigt og lad det køle af.

Step 2

I mellemtiden hårdkoges æggene, afkøles og pilles.

Step 3

Tag rødbederne op af gryden, og tilsæt de pillede æg til rødbedebouillonen. Lad det stå i en times tid.

Step 4

Efter denne tid halveres æggene og udhules.

Step 5

Kog ærterne i letsaltet vand og hæld vandet fra.

Step 6

Tilsæt mayonnaise, sennep og Ponzu til æggeblommerne. Bland det grundigt sammen. Blend 3 spiseskefulde af blandingen med grønne ærter.

Step 7

Fyld de overskårne æg med begge masser.

Step 8

Pynt med radisespirer.

Opskrifts-ID: 965

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Hæld vand over i en gryde, tilsæt laurbærblade, salt, allehånde, peber og kog det hele, indtil det bliver blødt. Tilsæt sukker og eddike. Bland det grundigt og lad det køle af.

I mellemtiden hårdkoges æggene, afkøles og pilles.

Tag rødbederne op af gryden, og tilsæt de pillede æg til rødbedebouillonen. Lad det stå i en times tid.

Efter denne tid halveres æggene og udhules.

Kog ærterne i letsaltet vand og hæld vandet fra.

Tilsæt mayonnaise, sennep og Ponzu til æggeblommerne. Bland det grundigt sammen. Blend 3 spiseskefulde af blandingen med grønne ærter.

Fyld de overskårne æg med begge masser.

Pynt med radisespirer.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06
07
08

Få mere at vide

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.