Fyldte peberfrugter med Teriyaki-sesamsauce
Søg
Filter
Fyldte peberfrugter med Teriyaki-sesamsauce
Bookmark
339 af 365

Fyldte peberfrugter med Teriyaki-sesamsauce

Fyldte peberfrugter med Teriyaki-sesamsauce
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1755 kJ / 419 kcal
Fedt: 22.6 g
Protein: 18.8 g
Kulhydrat: 31.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 30 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil (fås i velassorterede supermarkeder) + ekstra pankorasp til drys
  • 1-2 drys muskatnød, stødt
  • 1 æg
  • ½ tsk. sukker
  • Salt, friskkværnet peber
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. kartoffelmel
  • 250 g blandet hakkekød
  • 80 g kogt ris
  • 1 lille porre (kun den hvide del)
  • 1 lille rød, 1 lille gul og 1 lille grøn peberfrugt
  • 1 spsk. hvedemel
  • 4 spsk. planteolie
  • 100 ml hønsebouillon
  • 160 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam

Forberedelse

  1. Bland pankorasp, muskatnød, æg, sukker, salt og peber godt sammen i en skål. Pil løget, skær det i fine tern, og drys med kartoffelmel. Tilsæt hakkekød, ris og pankoblandingen, og ælt det hele godt sammen. Rens og skyl porren, og skær den i fine strimler.
  2. Skær enden af peberfrugterne, fjern kernerne, og skyl peberfrugterne. Skær dem derefter i ca. 1-1,5 cm brede ringe (12 ringe i alt). Drys indersiden af ringene med hvedemel ved hjælp af en pensel.
  3. Fordel peberfrugtringene på et stykke husholdningsfilm. Kom ca. 50 g af hakkekødsblandingen i hver ring, og tryk fyldet fladt. Drys med pankorasp. Varm olien op på en stor pande. Læg de fyldte peberfrugtringe på panden med pankoraspsiden nedad, steg dem i ca. 1-2 minutter, vend dem, og steg dem også i ca. 1-2 minutter på den anden side. Hæld bouillonen ved, og lad det hele simre under låg i ca. 5-8 minutter ved jævn varme. Kog stegeskyen af med Teriyaki sauce, og lad saucen koge op. Anret peberfrugtringene med saucen på tallerkener, og pynt med porrestrimler inden servering.
Samlet tid 40 min.
Tilberedningstid: 40 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1755 kJ / 419 kcal
Fedt: 22.6 g
Protein: 18.8 g
Kulhydrat: 31.9 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 30 g Kikkoman Panko - sprød rasp i japansk stil (fås i velassorterede supermarkeder) + ekstra pankorasp til drys
  • 1-2 drys muskatnød, stødt
  • 1 æg
  • ½ tsk. sukker
  • Salt, friskkværnet peber
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. kartoffelmel
  • 250 g blandet hakkekød
  • 80 g kogt ris
  • 1 lille porre (kun den hvide del)
  • 1 lille rød, 1 lille gul og 1 lille grøn peberfrugt
  • 1 spsk. hvedemel
  • 4 spsk. planteolie
  • 100 ml hønsebouillon
  • 160 ml Kikkoman Teriyaki sauce med ristet sesam