
12 af 160
Fyldte græskar med bulgur

Tilberedningstid:
55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
886 kJ / 212 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 butternut-squash (ca. 600 g)
- 10 g olivenolie (1 spsk.)
- 100 g bulgur
- 300 ml vand
- 150 g cherrytomater
- 60 g feta
- 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
- 0,5 tsk. peber (rød)
- 1 spsk. hakket persille
Forberedelse
- Forvarm ovnen til 190 grader. Flæk squashene på langs, udhul dem, læg dem på en bageplade og hæld olivenolie over. Bag dem i 30 minutter.
- I mellemtiden koges bulguren i 300 ml vand, til vandet er absorberet. Når det er kogt, tilsættes sojasauce, hakkede cherrytomater og feta. Kom fyldet i de hule græskar og bag videre i 15 minutter.
- Drys persille og peber over den færdige ret, og server.
Brugte produkter i denne opskrift
Tilberedningstid:
55 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
886 kJ / 212 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 2 butternut-squash (ca. 600 g)
- 10 g olivenolie (1 spsk.)
- 100 g bulgur
- 300 ml vand
- 150 g cherrytomater
- 60 g feta
- 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
- 0,5 tsk. peber (rød)
- 1 spsk. hakket persille