Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce

Samlet tid 35 min.
5 min. Arbejdstid
30 min. Tilberedningstid

Ingredienser

4 Portioner
4 
kyllingebrystfileter
2 
skiver kogt skinke
2 
skiver ost
2 
små æg
6 spsk.
mel
Olie til fritering
4 
løg
1 ½ spsk.
planteolie (til løgsaucen)
1 tsk.
kartoffelmel (eller majsstivelse)
1 ½ tsk.
sennep
Chilipulver
Friskkværnet peber
Desuden skal du bruge: tandstikker/små træspyd
Næringsindhold: 2653 kJ  /  630 kcal
28,7 g Fedt
50 g Protein
41,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skær en lomme i hver af kyllingebrystfileterne med en skarp kniv. Skær skinkeskiverne og osteskiverne i halve, og fyld kyllingebrystfileterne med en halv skive skinke og en halv skive ost i hver. Luk med tandstikkere, og pensl kyllingebrystfileterne med 4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning.

Step 2

Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Kom melet og Kikkoman Panko i hver sin dybe tallerken. Panér de fyldte kyllingebrystfileter ved først at vende dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i Kikkoman Panko.

Step 3

Varm olie op i en stor dyb pande (170-180°C), og fritter de panerede kyllingebrystfileter i olien, til de er sprøde og gyldne. Lad dem derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle, og hold dem varme.

Step 4

Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Varm 1-2 spsk. olie op på en pande, og svits løgringene i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tilsæt den resterende Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning og 200 ml vand, kog det hele op, og lad løgsaucen koge lidt ind. Rør en glat jævning af kartoffelmel (eller majsstivelse) og koldt vand, og rør jævningen i saucen. Lad saucen koge op igen, og krydr med sennep, chilipulver og peber.

Step 5

Tag tandstikkerne ud af kyllingebrystfileterne. Anret de fyldte kyllingebrystfileter og Teriyaki-honning-løgsaucen portionsvis på tallerkener. Kan fx serveres med blandet salat som tilbehør.

Opskrifts-ID: 837

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skær en lomme i hver af kyllingebrystfileterne med en skarp kniv. Skær skinkeskiverne og osteskiverne i halve, og fyld kyllingebrystfileterne med en halv skive skinke og en halv skive ost i hver. Luk med tandstikkere, og pensl kyllingebrystfileterne med 4 spsk. Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning.

Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Kom melet og Kikkoman Panko i hver sin dybe tallerken. Panér de fyldte kyllingebrystfileter ved først at vende dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i Kikkoman Panko.

Varm olie op i en stor dyb pande (170-180°C), og fritter de panerede kyllingebrystfileter i olien, til de er sprøde og gyldne. Lad dem derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle, og hold dem varme.

Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Varm 1-2 spsk. olie op på en pande, og svits løgringene i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tilsæt den resterende Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med Honning og 200 ml vand, kog det hele op, og lad løgsaucen koge lidt ind. Rør en glat jævning af kartoffelmel (eller majsstivelse) og koldt vand, og rør jævningen i saucen. Lad saucen koge op igen, og krydr med sennep, chilipulver og peber.

Tag tandstikkerne ud af kyllingebrystfileterne. Anret de fyldte kyllingebrystfileter og Teriyaki-honning-løgsaucen portionsvis på tallerkener. Kan fx serveres med blandet salat som tilbehør.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.