Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce
Søg
Filter
Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce
Bookmark
190 af 373

Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce

Fyldt kyllingebryst med sprød pankopanering og Teriyaki-honning-løgsauce
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2653 kJ / 630 kcal
Fedt: 28.7 g
Protein: 50 g
Kulhydrat: 41,8 g

Ingredienser for 4 portion(er)

Forberedelse

  1. Skær en lomme i hver af kyllingebrystfileterne med en skarp kniv. Skær skinkeskiverne og osteskiverne i halve, og fyld kyllingebrystfileterne med en halv skive skinke og en halv skive ost i hver. Luk med tandstikkere, og pensl kyllingebrystfileterne med 4 spsk. Teriyaki BBQ-sauce med honning.
  2. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Kom melet og pankoraspen i hver sin dybe tallerken. Panér de fyldte kyllingebrystfileter ved først at vende dem i mel, derefter i pisket æg og til sidst i pankorasp.
  3. Varm olie op i en stor dyb pande (170-180°C), og fritter de panerede kyllingebrystfileter i olien, til de er sprøde og gyldne. Lad dem derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle, og hold dem varme.
  4. Pil løgene, og skær dem i tynde ringe. Varm 1-2 spsk. olie op på en pande, og svits løgringene i ca. 10 minutter, til de er gyldne. Tilsæt den resterende Teriyaki BBQ-sauce med honning og 200 ml vand, kog det hele op, og lad løgsaucen koge lidt ind. Rør en glat jævning af kartoffelmel (eller majsstivelse) og koldt vand, og rør jævningen i saucen. Lad saucen koge op igen, og krydr med sennep, chilipulver og peber.
  5. Tag tandstikkerne ud af kyllingebrystfileterne. Anret de fyldte kyllingebrystfileter og Teriyaki-honning-løgsaucen portionsvis på tallerkener. Kan fx serveres med blandet salat som tilbehør.
Samlet tid 35 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2653 kJ / 630 kcal
Fedt: 28.7 g
Protein: 50 g
Kulhydrat: 41,8 g

Ingredienser for 4 portion(er)