Fyldt Hokkaido-græskar med østershatte og pistacienødder
Søg
Filter
Fyldt Hokkaido-græskar med østershatte og pistacienødder
Bookmark
26 af 180

Fyldt Hokkaido-græskar med østershatte og pistacienødder

Når det gælder Hokkaido-græskar, er det det, der er indeni, der tæller. Denne opskrift er lavet med al dente bulgur, østershatte og pistacienødder.

Fyldt Hokkaido-græskar med østershatte og pistacienødder
Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 75 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1919 kJ / 458 kcal
Fedt: 28,9 g
Protein: 10,6 g
Kulhydrat: 35,7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 lille Hokkaido-græskar (ca. 1 kg) 
  • 100 g bulgur 
  • 200 g østershatte 
  • 60 g pistacienødder, afskallede 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 1 tsk. gurkemeje 
  • 125 ml vand
  • 80 g smør 
  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 appelsin

Forberedelse

  1. Bland den tørre bulgur med gurkemeje og 1 spsk. rapsolie. 
  2. Bring vandet i kog, og hæld det over bulguren. Lad det derefter stå tildækket på en varm kogeplade i 10 minutter.
  3. Riv østershattene i lange strimler og sautér dem gyldne i 2 spsk. rapsolie. Tag panden af varmen og hæld Kikkoman sojasauce i.
  4. Hak derefter svampene groft og bland dem sammen med den kogte bulgur, pistacienødder, appelsinskal og smør.
  5. I mellemtiden forvarmes ovnen til 180 °C, græskaret skylles. Den øverste fjerdedel skæres af. Skær et meget lavt stykke af i bunden af græskaret for at give det mere stabilitet og forhindre det i at rulle væk.  Skrab græskaret ud med en ske og fyld det med bulgur og svampeblandingen.
  6. Dæk med folie og bag midt i ovnen i ca. 25 minutter. Fjern derefter folien, og lad det få farve i yderligere ca. 10 minutter.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 90 min.
Tilberedningstid: 15 min.
Madlavningstid 75 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 1919 kJ / 458 kcal
Fedt: 28,9 g
Protein: 10,6 g
Kulhydrat: 35,7 g

Ingredienser for 4 portion(er)

  • 1 lille Hokkaido-græskar (ca. 1 kg) 
  • 100 g bulgur 
  • 200 g østershatte 
  • 60 g pistacienødder, afskallede 
  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 1 tsk. gurkemeje 
  • 125 ml vand
  • 80 g smør 
  • 2 spsk. rapsolie
  • 1 appelsin