Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese
Søg
Filter
Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese
Bookmark
247 af 483

Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese

Fusilli med ostesauce og sojasauce-bolognese
Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

Sojasauce-bolognese:

Ostesauce og pasta:

  • 240 g fusilli (pastaskruer)
  • 2-3 stilke basilikum
  • 400 g grønne asparges (ca. 8 stk.)
  • 80 g cherrytomater (ca. 8 stk.)
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 80 ml hvidvin
  • 80 g gorgonzola
  • 160 ml hønsebouillon
  • 160 g fløde
  • Friskkværnet sort peber

*Alternativt kan du bruge Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce eller Kikkoman økologisk sojasauce.

Forberedelse

1. Sojasauce-bolognese: Varm olivenolien op på en dyb pande, og svits hakkekødet. Tilsæt hønsebouillon, sojasauce og sukker, og lad det hele småkoge et øjeblik. Rør en jævning af kartoffelmel og 4 tsk. koldt vand, hæld jævningen i saucen, og kog den hurtigt op. Smag til med peber, og hold saucen varm.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl basilikummen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem fint.

3. Ostesauce: Skyl aspargesene, skræl den nederste tredjedel, og skær aspargesene i 3-4 cm lange stykker på skrå. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil skalotteløgene, og skær dem i tern.

4. Varm 1 spsk. olie op på en pande, og svits aspargesene og tomaterne kort. Tag grøntsagerne af panden, og hold dem varme. Varm resten af olien op på panden, og svits skalotteløgene. Tilsæt hvidvinen, og lad den koge op. Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og bland gorgonzola, hønsebouillon og fløde i saucen. Lad gorgonzolaen smelte, og smag saucen til med peber.

5. Bland den kogte pasta og de stegte tomater og asparges sammen med ostesaucen, og anret det hele på fire tallerkener. Fordel sojasauce-bolognesen ovenpå, og drys med peber og basilikum inden servering.

Samlet tid 45 min.
Tilberedningstid: 45 min.

Ingredienser for 4 portion(er)

Sojasauce-bolognese:

Ostesauce og pasta:

  • 240 g fusilli (pastaskruer)
  • 2-3 stilke basilikum
  • 400 g grønne asparges (ca. 8 stk.)
  • 80 g cherrytomater (ca. 8 stk.)
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 80 ml hvidvin
  • 80 g gorgonzola
  • 160 ml hønsebouillon
  • 160 g fløde
  • Friskkværnet sort peber

*Alternativt kan du bruge Kikkoman Tamari glutenfri sojasauce eller Kikkoman økologisk sojasauce.