Fuldkornspandekager med røget laks, hytteost og agurk.
Søg
Filter
Fuldkornspandekager med røget laks, hytteost og agurk.
Bookmark
11 af 45

Fuldkornspandekager med røget laks, hytteost og agurk.

Denne lækre morgenmadsret med pandekager med røget laks i skandinavisk stil smager særdeles godt og er nem at tilberede.

Fuldkornspandekager med røget laks, hytteost og agurk.
Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2445 kJ / 584 kcal
Fedt: 25,1 g
Protein: 39,6 g
Kulhydrat: 50,01 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Fyld:

Forberedelse

1. Bland alle ingredienserne til pandekagedejen sammen. 

2. Smør en varm stegepande med en smule Kikkoman ristet sesamolie. Læg en spsk. pandekagedej på panden. Når der begynder at komme bobler på oversiden af pandekagen, skal den vendes. 

3. Flyt pandekagerne til en tallerken. Fordel hytteosten på pandekagerne og læg skiver af røget laks og agurk på. Drys retten med sesamfrø og dild. Du kan ligeledes bruge andre krydderurter, hvis du hellere vil det.

Brugte produkter i denne opskrift

Samlet tid 20 min.
Tilberedningstid: 5 min.
Madlavningstid 15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2445 kJ / 584 kcal
Fedt: 25,1 g
Protein: 39,6 g
Kulhydrat: 50,01 g

Ingredienser for 2 portion(er)

Fyld: