
11 af 45
Fuldkornspandekager med røget laks, hytteost og agurk.
Denne lækre morgenmadsret med pandekager med røget laks i skandinavisk stil smager særdeles godt og er nem at tilberede.

Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2445 kJ / 584 kcal
Fedt:
25,1 g
Protein:
39,6 g
Kulhydrat:
50,01 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 100 g fuldkorns speltmel
- 35 g hirsemel
- 1 tsk. bagepulver
- 220 ml kefir
- 2 æg
- 2 spsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
Fyld:
- 100 g røget laks
- 150 g hytteost
- 1 agurk
- 1 tsk. frisk dild
- 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie til at stege i
Forberedelse
1. Bland alle ingredienserne til pandekagedejen sammen.
2. Smør en varm stegepande med en smule Kikkoman ristet sesamolie. Læg en spsk. pandekagedej på panden. Når der begynder at komme bobler på oversiden af pandekagen, skal den vendes.
3. Flyt pandekagerne til en tallerken. Fordel hytteosten på pandekagerne og læg skiver af røget laks og agurk på. Drys retten med sesamfrø og dild. Du kan ligeledes bruge andre krydderurter, hvis du hellere vil det.
Brugte produkter i denne opskrift
Samlet tid
20 min.
Tilberedningstid:
5 min.
Madlavningstid
15 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
2445 kJ / 584 kcal
Fedt:
25,1 g
Protein:
39,6 g
Kulhydrat:
50,01 g
Ingredienser for 2 portion(er)
- 100 g fuldkorns speltmel
- 35 g hirsemel
- 1 tsk. bagepulver
- 220 ml kefir
- 2 æg
- 2 spsk. Kikkoman Naturligt brygget sojasauce
Fyld:
- 100 g røget laks
- 150 g hytteost
- 1 agurk
- 1 tsk. frisk dild
- 1 spsk. Kikkoman ristet sesamolie til at stege i