Søg
Filter
Bookmark
139 af 335

Friturestegt tofu

Ingredienser for 4 portioner

  • 1 pakke tofu
  • 120 ml fiskebouillon/dashi-bouillon
  • 40 ml mirin
  • 40 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 80 g ræddike
  • 10 g ingefær
  • 1 forårsløg
  • grønne minipeberfrugter eller okra
  • mel til panering
  • olie til fritering
  • chiliflager eller shichimi

Forberedelse

Lad tofuen dryppe af. Skyl ræddiken, riv den fint, og pres vandet ud. Riv ingefæren fint, og rør den sammen med ræddiken. Skær forårsløget i fine ringe, som tørres let.

Til saucen: Kog mirinen op på en pande. Tilsæt fiskebouillon og Kikkoman naturligt brygget sojasauce. Varm det hele godt op. Vend tofustykkerne i mel, og fritér dem ved 170° C. Fritér også minipeberfrugterne/okraene et kort øjeblik.

Anret de friterede tofustykker i små skåle sammen med grøntsagerne, og pynt med ræddikemos og forårsløg. Hæld sauce ved, så tofuen er halvt dækket af sauce, og pynt med chiliflager eller shichimi. Retten serveres varm.

Tip: Hvis retten skal være vegetarisk, kan du erstatte fiskebouillonen med grøntsagsbouillon.

Ingredienser for 4 portioner

  • 1 pakke tofu
  • 120 ml fiskebouillon/dashi-bouillon
  • 40 ml mirin
  • 40 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 80 g ræddike
  • 10 g ingefær
  • 1 forårsløg
  • grønne minipeberfrugter eller okra
  • mel til panering
  • olie til fritering
  • chiliflager eller shichimi