Friturestegt kylling med Teriyaki Sauce med Ingefær
Søg
Filter
Friturestegt kylling med Teriyaki Sauce med Ingefær
Bookmark
63 af 151

Friturestegt kylling med Teriyaki Sauce med Ingefær

Friturestegt kylling med Teriyaki Sauce med Ingefær
Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2770 kJ / 662 kcal
Fedt: 31 g
Protein: 23.2 g
Kulhydrat: 69.2 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 300 g kyllingebrystfilet
  • Salt, friskkværnet peber
  • 50 g kartoffelmel
  • 2 æg
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. planteolie
  • 1 knsp. stødt muskatnød
  • Fedtstof til friturestegning
  • 3-4 stilke persille
  • 250 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ingefær

Forberedelse

Dup kyllingebrystfileterne tørre, og skær dem i strimler. Krydr med salt og peber, og drys med kartoffelmel.

Rør æg, mel, olie og 200 ml vand sammen til en glat dej, og krydr dejen med salt, peber og muskatnød.

Varm friturefedtet og til ca. 170 °C. Vend kyllingestykkerne i dejen, og friter dem, til de er gyldne. Skyl persillen, dup den tør, og friter den kort. Varm Teriyaki Sauce med Ingefær let op. Pynt de friturestegte kyllingestykker med persillen, og server den lune Teriyaki Sauce med Ingefær til.

Samlet tid 30 min.
Tilberedningstid: 30 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 2770 kJ / 662 kcal
Fedt: 31 g
Protein: 23.2 g
Kulhydrat: 69.2 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 300 g kyllingebrystfilet
  • Salt, friskkværnet peber
  • 50 g kartoffelmel
  • 2 æg
  • 150 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. planteolie
  • 1 knsp. stødt muskatnød
  • Fedtstof til friturestegning
  • 3-4 stilke persille
  • 250 ml Kikkoman Teriyaki Sauce med Ingefær