Friteret kyllingelever i pikant peberfrugtsauce
Søg
Filter
Friteret kyllingelever i pikant peberfrugtsauce
Bookmark
27 af 149

Friteret kyllingelever i pikant peberfrugtsauce

Friteret kyllingelever i pikant peberfrugtsauce
Samlet tid 240 min.
Tilberedningstid: 240 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 793 kJ / 189 kcal
Fedt: 10.9 g
Protein: 9 g
Kulhydrat: 10.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 400 g kyllingelever
  • 30 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 100 g rød, 100 g gul og 100 g grøn peberfrugt
  • 150 g løg
  • 1 tørret chili
  • 200 ml kombu-bouillon (eller grøntsagsbouillon)
  • 150 ml eddike
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 3 spsk. mirin
  • 3 spsk. sake
  • 40 g sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 2-3 spsk. hvedemel
  • Olie til fritering

Forberedelse

Dup leveren tør, puds den, skær den i mundrette stykker og krydr med Teriyaki marinade. Skræl og skær løg og peberfrugter i tynde skiver. Læg chilien i blød i vand og skær den i ringe.

Kog bouillon, eddike, sojasauce, mirin, sake og sukker op. Tag gryden af blusset, tilsæt de snittede grøntsager og lad det hele køle af. Vend leveren i mel, fritér den i varm olie og lad den køle af.

Kom den afkølede lever i den afkølede sauce og lad leveren marinere i 3 timer. Den friterede kyllingelever i pikant peberfrugtsauce serveres kold.

Samlet tid 240 min.
Tilberedningstid: 240 min.
Ernæringsfakta (pr. portion) 793 kJ / 189 kcal
Fedt: 10.9 g
Protein: 9 g
Kulhydrat: 10.7 g

Ingredienser for 10 portion(er)

  • 400 g kyllingelever
  • 30 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 100 g rød, 100 g gul og 100 g grøn peberfrugt
  • 150 g løg
  • 1 tørret chili
  • 200 ml kombu-bouillon (eller grøntsagsbouillon)
  • 150 ml eddike
  • 3 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 3 spsk. mirin
  • 3 spsk. sake
  • 40 g sukker
  • 1/2 tsk. salt
  • 2-3 spsk. hvedemel
  • Olie til fritering