
96 af 447
Foccacia med squash og oliven

Tilberedningstid:
90 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1470 kJ / 351 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 15 g frisk gær
- 10 g sukker
- 350 g mel (type 00)
- 220 ml varmt vand
- 10 g olivenolie
Derudover:
- 80 g squash
- 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
- 30 g Kalamata-oliven uden sten
- 10 g olivenolie
- En stilk rosmarin
Forberedelse
- Drys sukker over gæren og lad den opløses. Bland alle ingredienserne til en gærdej, og ælt i ca. 10 minutter. Sæt den til side med et klæde over, og lad den hæve til dobbelt størrelse.
- Forvarm ovnen til 190 grader.
- Skær squashen i halve skiver og hæld sojasauce over. Læg dejen i en bradepande (21 x 25 cm), smør med olivenolie og lad den hæve i 30 minutter. Herefter presses squash og oliven forsigtigt ind i dejen, Drys med rosmarin, og bag i 30 minutter ved 190 grader.
Brugte produkter i denne opskrift
Tilberedningstid:
90 min.
Ernæringsfakta (pr. portion)
1470 kJ / 351 kcal
Ingredienser for 4 portion(er)
- 15 g frisk gær
- 10 g sukker
- 350 g mel (type 00)
- 220 ml varmt vand
- 10 g olivenolie
Derudover:
- 80 g squash
- 20 g Kikkoman naturligt brygget sojasauce (1 spsk.)
- 30 g Kalamata-oliven uden sten
- 10 g olivenolie
- En stilk rosmarin