Fiskepinde med grønt og ærtedip
Fremgangsmåde
Step 1
Skær fisken i aflange stykker. Vend fiskestykkerne i hvedemel blandet med karry, vend dernæst i sammenpisket æg med sojasauce og til sidst i pankorasp.
Step 2
Steg fiskepindene i 170 grader varm olie i 3-4 minutter eller til de er gyldne. Læg fiskepindene på fedtsugende papir og krydr med salt.
Step 3
Kog ærterne i 2-3 minutter og hæld vandet fra. Blend ærterne med smør, sojasauce og mynte.
Step 4
Server fiskepindene med gnavegrønt, ærtedip og evt. pommes frites.
Opskrifts-ID: 892
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide